SA I CATALA

Autor: CALLS I XART, ALBERT/MIRALLES I CONTIJOC

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

SA I CATALA

SA I CATALA

23,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/07/2014
Colección:
VARIOS
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Els productes més nostrats i les receptes més saboroses. Únics, frescos, exquisits i catalans: de la terra al plat! Amb Sa i català coneixerem tots els detalls dels nostres productes autòctons més saludables: els secrets del seu origen, l?hàbitat natural i els racons amagats on es poden trobar, les meravelloses propietats per a la salut, les anècdotes històriques més interessants …

Els productes més nostrats i les receptes més saboroses. Únics, frescos, exquisits i catalans: de la terra al plat! Amb Sa i català coneixerem tots els detalls dels nostres productes autòctons més saludables: els secrets del seu origen, l?hàbitat natural i els racons amagats on es poden trobar, les meravelloses propietats per a la salut, les anècdotes històriques més interessants i divertides i les curiositats més sorprenents. Descobrirem com omplir els nostres cabassos de tot el ventall de colors i olors sans i catalans que ens ofereixen aquestes verdures i hortalisses, com la ceba de Figueres i l?albergínia bonica; fruites i fruites seques, com la poma de Lleida i l?avellana de Reus; llegums i arrossos, com la mongeta del ganxet i l?arròs de Pals; carns i peixos, com el gall del Penedès i la gamba de Palamós. Sa i català inclou delicioses receptes per preparar àpats suculents i bons per a la salut amb aquests productes tan especials. Des d?una crema de nyàmera o una coca de recapte amb pebrot de la Riera, fins a uns a uns llagostins al cava o un fricandó de vedella. L?herència de la cultura i la cuina catalanes al nostre abast. Cent grams d?història i tradició i dues cullerades de curiositats. A taula!
Leer más

Más información del libro

SA I CATALA

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-15642-84-8
EAN:
9788415642848
Nº páginas:
0
Colección:
VARIOS
Lengua:
CATALAN
Alto:
230 mm
Ancho:
230 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática
Albert Calls i Xart (Cabrera de Mar, 1966). Periodista en diversos mitjans de premsa comarcal des de fa més de 25 anys, va treballar com a responsable de cultura a El Punt (edició Maresme) i ha fet de corresponsal pels diaris Avui i Ara. Durant 14 anys va ser un dels impulsors de la llibreria Proa Premià, a Premià de Mar. També ha participat i col·laborat en la creació de petites editorials. Vinculat a l?associacionisme literari, com a escriptor ha publicat llibres de poesia, narrativa i divulgació. Entre els seus treballs més recents, el llibre El Masnou Blauverd o la minisérie per a la televisió local m1tv Nosaltres, els maresmencs.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar