CÒCTELS I APERITIUS

CÒCTELS I APERITIUS

Autor: ROIG, ALBERT

Sección: GASTRONOMÍA - Bebidas, Cócteles, Zumos y Licores

CÒCTELS I APERITIUS

CÒCTELS I APERITIUS

22,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
BASE
Publicación:
18/11/2013
Colección:
BASE IMATGES
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Aquesta obra ens ofereix una selecció dels millors còctels i els aperitius idonis per acompanyar-los. L?excel·lent professora de cuina Assumpta Miralpeix i l?expert en còctels Albert Roig fusionen els seus coneixements en aquest original llibre que inclou receptes, trucs i fins i tot curiositats històriques d?una gran varietat de còctels, com també les receptes dels aperitius que millor els complementen. …

Aquesta obra ens ofereix una selecció dels millors còctels i els aperitius idonis per acompanyar-los. L?excel·lent professora de cuina Assumpta Miralpeix i l?expert en còctels Albert Roig fusionen els seus coneixements en aquest original llibre que inclou receptes, trucs i fins i tot curiositats històriques d?una gran varietat de còctels, com també les receptes dels aperitius que millor els complementen. El popular Gintònic maridat amb ostres, el clàssic Dry Martini amb olives arrebossades o el preferit de John Lennon, el còctel Alexander, amb unes cassoletes de pasta brisa dolces, són només algunes de les més de cinquanta propostes que hi podreu trobar. Cada recepta conté un còctel, un aperitiu i una cançó recomanada. Tot plegat, un còctel per delectar els sentits.
Leer más

Más libros de ROIG, ALBERT

Más información del libro

CÒCTELS I APERITIUS

Editorial:
BASE
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-15711-69-8
EAN:
9788415711698
Nº páginas:
0
Colección:
BASE IMATGES
Lengua:
CATALAN
Alto:
210 mm
Ancho:
210 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Bebidas, Cócteles, Zumos y Licores
Assumpta Miralpeix és professora de cuina i nutrició a l'Escola de la Dona de la Diputació de Barcelona. Es va formar a l'Escola de Cuina Cordon Bleu de París. Ha estat col·laboradora assídua a diferents mitjans de comunicació i ha publicat diferents llibres de cuina especialitzats en gastronomia, dietes especials (per hipertensió, colesterol, diabetis...), col·lectivitats, alimentació infantil, i història i protocol a l'entorn de la taula. Entre els seus llibres destaquen: Cocina para singles (2008), Aquí hi ha teca! (2006); Cuina de mercat (2005); Comer bien con hipertensión, en col·laboració amb el Dr. Jaume Clapés (2006); Alimentación y diebetes, amb el Dr. Daniel Figuerola (2004); Cuina i menús d'ara (2003); Prepara tus menús para toda la semana (2001); L'alimentació infantil. Nens i nenes de 3 a 12 anys, amb el Centre d'Ensenyament Superior de Nutrició i Dietètica (2001); La alimentación infantil (1998); Aprendre de cuinar (1997), i Colesterol y dieta, amb el Dr. Jaume Clapés (1996). També ha col·laborat en el llibre de Santi Santamaria Santi Santamaria entre llibres i fogons (2005).

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar