CUINEM A 4 MANS. RECEPTES PER FER AMB NENS

RECEPTES PER FER AMB NENS

Autor: BUENO, XESCO

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina para Niños

CUINEM A 4 MANS. RECEPTES PER FER AMB NENS

CUINEM A 4 MANS. RECEPTES PER FER AMB NENS

15,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
LAROUSSE
Publicación:
04/10/2018
Colección:
INFANTIL
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Amb aquest llibre, nens i adults podran compartir les seves primeres experiències a la cuina. Les receptes són saludables, equilibrades i ideals per preparar un berenar amb amics o un sopar ocasional, per exemple, un divendres o un dissabte en què la família disposa de més temps. A cada recepta s'indiquen els ingredients necessaris, s'expliquen els passos que cal seguir …

Amb aquest llibre, nens i adults podran compartir les seves primeres experiències a la cuina. Les receptes són saludables, equilibrades i ideals per preparar un berenar amb amics o un sopar ocasional, per exemple, un divendres o un dissabte en què la família disposa de més temps. A cada recepta s'indiquen els ingredients necessaris, s'expliquen els passos que cal seguir de manera clara i fàcil, sense vocabulari tècnic. Les gairebé 30 receptes han estat triades pensant en preparacions que agradin a la majoria de nens; s?ha procurat també que, gràcies a aquestes receptes, els nens tastin nous gustos i sabors. A l'inici de cada recepta s'indiquen quins ingredients estan inclosos en la llista oficial d?al·lèrgens, un tema molt present en tot tipus de menús. De la mateixa manera s'indica si és necessari l'ús d'algun estri de tall o si en l'elaboració es necessita calor per a la cocció o algun altre element que pugui implicar algun perill.
Leer más

Más libros de BUENO, XESCO

Más información del libro

CUINEM A 4 MANS. RECEPTES PER FER AMB NENS

Editorial:
LAROUSSE
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-17273-71-2
EAN:
9788417273712
Nº páginas:
72
Colección:
INFANTIL
Lengua:
CATALAN
Alto:
30 mm
Ancho:
26 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina para Niños
Xesco Bueno (Barcelona, 1968) Es cocinero y entusiasta de los libros antiguos de cocina. Dirige la cocina del restaurante Ca l'Esteve (Castellbisbal, Barcelona) e imparte cursos de cocina en la Escuela Hofmann y en Sabores Taller de Cocina. Borda los arroces, y así se refleja en la carta de su restaurante. Con Larousse Editorial ha publicado Escuela de arroz y Cocinamos a 4 manos. Instagram: @gastromimix Twitter: @gastromimix Blog: gastromimix.blogspot.com

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar