SENSE DENTS I A MOSSEGADES

Autor: LLORCA, JUAN

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina para Niños

SENSE DENTS I A MOSSEGADES

SENSE DENTS I A MOSSEGADES

16,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Publicación:
04/04/2019
Colección:
Divulgació
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Una guia completa, accessible i imprescindible, ideal per resoldre els dubtes més freqüents sobre el pas de la lactància a l'alimentació complementària regulada i dirigida pel propi bebè (coneguda també com Baby Led Weaning o BLW) i que brinda els recursos necessaris per acompanyar-lo en les diferents etapes de la seva alimentació, des de la primera mossegada fins al primer …

Una guia completa, accessible i imprescindible, ideal per resoldre els dubtes més freqüents sobre el pas de la lactància a l'alimentació complementària regulada i dirigida pel propi bebè (coneguda també com Baby Led Weaning o BLW) i que brinda els recursos necessaris per acompanyar-lo en les diferents etapes de la seva alimentació, des de la primera mossegada fins al primer aniversari.

En aquest llibre únic, Juan Llorca, xef responsable de l'alimentació de l'escola Valencia Montessori School, i Melisa Gómez, dietista-nutricionista especialitzada en pediatria, ofereixen receptes fàcils i consells pràctics per ajudar les famílies que volen donar una alimentació saludable als seus petits des dels primers mesos.

Leer más

Más libros de LLORCA, JUAN

Más información del libro

SENSE DENTS I A MOSSEGADES

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-17627-45-4
EAN:
9788417627454
Nº páginas:
136
Colección:
Divulgació
Lengua:
CATALAN
Alto:
210 mm
Ancho:
171 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina para Niños

Juan Llorca és un xef amb més de vint anys d'experiència entre els fogons i un apassionat de la nutrició i l'alimentació infantil. A més de youtuber, divulgador, consultor, formador a menjadors escolars i creador de la iniciativa #PORUNAESCULABIENNUTRIDA, col·labora amb l'Asociación Española Contra el Cáncer i és ambaixador de Proyecto Juntos, una organització que lluita contra el càncer infantil.

L'any 2016 va ser guardonat amb el premi Mejor Cocinero Bloguero del Canal Cocina i és impulsor de Roots, la primera cuina d'Espanya en un col·legi que és cent per cent natural i lliure de processats.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar