PICADES

EL SECRET DE LA CUINA CATALANA

Autor: RAMON PARELLADA

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

PICADES

PICADES

19,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Publicación:
01/02/2020
Colección:
SIN COLECCION
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

Les receptes de padrines, mestresses i fondes Les picades han estat un tresor gelosament custodiat per les padrines que, arribat el moment, només el confiaven a les seves filles. Així és com ens han estat transmeses fins avui: el gran secret de la cuina catalana. Una cuina que té la seva ànima al rebost, on s'hi guarden les fulles de …

Les receptes de padrines, mestresses i fondes

Les picades han estat un tresor gelosament custodiat per les padrines que, arribat el moment, només el confiaven a les seves filles. Així és com ens han estat transmeses fins avui: el gran secret de la cuina catalana. Una cuina que té la seva ànima al rebost, on s'hi guarden les fulles de llorer, les cabeces d'all, les cebes, quatre ametlles i pinyons, uns ramets de farigola i romaní, així com les sardines de la costa, el pa sec i el vi ranci, i on s'hi assequen els bolets i alguna tòfona del bosc. Amb aquests ingredients humils, l'alquímia del morter dona personalitat als plats i els omple d'aromes.

El llibre aplega picades trobades arreu del país, del Pallars a l'Urgell, de l'Empordà al Delta de l'Ebre... I amb la voluntat de preservar-les, hi hem incorporat noves picades saboroses i originals i més receptes de padrines, mestresses, fondes i cuiners, que demostren per què en qualsevol casa catalana cal tenir sempre a punt el morter.

Il·lustracions d'Inés Bordas.

Leer más

Más libros de RAMON PARELLADA

Más información del libro

PICADES

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-17909-39-0
EAN:
9788417909390
Nº páginas:
0
Colección:
SIN COLECCION
Lengua:
CATALAN
Alto:
210 mm
Ancho:
150 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática

Ramon Parellada (Granollers, 1955) és fondista de naixement. Després d'estudiar llatí, música i cuina a París, s'estableix al carrer de l'Argenteria de Barcelona, a la popular fonda Senyor Parellada, on oficia amb èxit des de fa anys. És hereu i continuador de la Fonda Europa de Granollers, en mans de la família des de fa set generacions.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar