DRETS I DEURES DELS NENS

Autor: BONA, CESAR/TURU, JOAN

Sección: INFANTIL Y JUVENIL - Otro material didáctico

DRETS I DEURES DELS NENS

DRETS I DEURES DELS NENS

14,95€IVA INCLUIDO

Editorial:
NICKELODEON
Publicación:
01/10/2019
Colección:
EMOCIONS VALORS I HABITS
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

Una celebració dels Drets de l'Infant per commemorar el 60è aniversari de la proclamació! Hi ha llocs on nens i nenes no poden anar a l'escola, ni menjar cada dia, ni anar al metge si es posen malalts, o llocs on són observats per ser diferents... Per què passa, això? No ho entenc! Si TOTS som diferents, i precisament això …

Una celebració dels Drets de l'Infant per commemorar el 60è aniversari de la proclamació!

Hi ha llocs on nens i nenes no poden anar a l'escola, ni menjar cada dia, ni anar al metge si es posen malalts, o llocs on són observats per ser diferents... Per què passa, això? No ho entenc! Si TOTS som diferents, i precisament això és el més divertit!

Per solucionar-ho, unes quantes persones es van reunir i van pensar com podien protegir els infants d'arreu del món. Així és com van sorgir els Drets de la Infància. Però compte! Per a cada dret, tenim almenys un deure perquè puguem conviure bé.

Vols conèixer els Drets i Deures de la Infància per explicar-los al teu veí? Obre aquest llibre per saber-ne més detalls.

Leer más

Más libros de BONA, CESAR/TURU, JOAN

 • DERECHOS Y DEBERES DE LA INFANCIA

  ÚLTIMOS EJEMPLARES

  Recogida en librería GRATIS

  Envío a domicilio KM. 0

  Envío a domicilio

  DERECHOS Y DEBERES DE LA INFANCIA

  14,96€IVA INCLUIDO

Más información del libro

DRETS I DEURES DELS NENS

Editorial:
NICKELODEON
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-488-5244-3
EAN:
9788448852443
Nº páginas:
48
Colección:
EMOCIONS VALORS I HABITS
Lengua:
CATALAN
Alto:
0 mm
Ancho:
255 mm
Sección:
INFANTIL Y JUVENIL
Sub-Sección:
Otro material didáctico

César Bona (Ainzón, Saragossa, 1972) és mestre i escriptor. Llicenciat en Filologia Anglesa i Diplomat en Magisteri en Llengua Estrangera per la Universitat de Saragossa. És un dels cinquanta millors mestres del món segons el Global Teacher Prize, l'anomenat premi Nobel dels professors. La seva clau és l'empatia, la capacitat que té de connectar amb els alumnes i de detectar què els falta i què els pot motivar. A més de la creativitat, també vol que els escolars desenvolupin l'esperit crític i que sàpiguen plantejar alternatives. Sempre ha treballat amb aquestes premisses en totes les escoles en què ha exercit la docència, des d'una classe amb nens de deu anys que no sabien llegir, fins a un col·legi rural de sis estudiants amb problemes de cohesió a l'aula.

«Les portes de les escoles han d'estar obertes, no només per a que entrin els nens i nenes, sinó per a que les seves idees puguin sortir i transformar el món.» Pensaments com aquest són el que el van fer arribar al Congrés Mundial pels Drets de la Infància en el XXV Aniversari de la Convenció dels Drets del Nen. Pels seus múltiples projectes vinculats a la participació infantil va rebre el Premi Magister d'Honor per la Plataforma de l'Escola Pública, el Premi CreArte del Ministeri de Cultura en dues ocasions pel seu estímul a la creativitat, així com també la Creu José de Calasanz, màxima distinció en l'educació aragonesa o el Premi Medi Ambient Aragó 2013. A més va obtenir la Menció d'Honor a l'International Children Film Festival of India, per la pel·lícula de cinema mut The importance of being an Applewhite, amb la que va aconseguir reunir dues famílies que s'havien deixat de parlar. I, amb setze anys de trajectòria professional, va ser nominat als Global Teacher Prize (2014).

Ha format part del jurat dels premis Princesa de Asturias, a la categoria de Comunicació i Humanitats, els anys 2017 i 2018.

Entre els seus llibres destaquen La nova educació

Otros libros en INFANTIL Y JUVENIL

También te pueden interesar

Ayuda