MENJA BE, VIU MILLOR

RECEPTES I CONSELLS PER A UNA VIDA MÉS SANA

Autor: MARQUES, QUIM : FLORES, NATALIA

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

MENJA BE, VIU MILLOR

MENJA BE, VIU MILLOR

16,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
PLANETA
Publicación:
01/01/2009
Colección:
NO FICCIÓ COLUMNA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Sentim la necessitat de tenir una ment equilibrada en un cos sa -Mens sana in corpore sano-, per això ens hem de cuidar tant físicament com emocionalment. Uns bons hàbits dietètics i nutricionals són bàsics per garantir l'estabilitat de l'organisme, sobretot en el món accelerat en què ens toca viure, on la manca de temps és un fet molt comú.A …

Sentim la necessitat de tenir una ment equilibrada en un cos sa -Mens sana in corpore sano-, per això ens hem de cuidar tant físicament com emocionalment. Uns bons hàbits dietètics i nutricionals són bàsics per garantir l'estabilitat de l'organisme, sobretot en el món accelerat en què ens toca viure, on la manca de temps és un fet molt comú.A Menja bé, viu millor trobareu tot un seguit de consells i informació pràctica que aporta la doctora i experta en dietètica i nutrició Natàlia Flores, amb el perfecte complement de les receptes sanes, senzilles i gustoses elaborades pel prestigiós cuiner Quim Marqués.De la mà d'aquests dos grans professionals aprendrem a cuinar amb els aliments més adients per a cada una de les estacions de l'any, coneixerem les millors receptes per seguir una dieta desintoxicant, elaborarem els batuts més saludables i sabrem els trucs per menjar fruita més sovint. A més a més, disposarem d'una taula d'exercicis per fer còmodament des de casa. 
Leer más

Más información del libro

MENJA BE, VIU MILLOR

Editorial:
PLANETA
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-664-1031-1
EAN:
9788466410311
Nº páginas:
0
Colección:
NO FICCIÓ COLUMNA
Lengua:
CATALAN
Alto:
240 mm
Ancho:
165 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Quim Marqués (Barcelona,1964) és fill, nét i besnét de cuiners. Estudiant de l'Escola de Cuina i Hosteleria de Barcelona, va aprendre l'ofici de cuiner a restaurants com El Racó d'en Freixa, El Bulli, La Cuisine des Anges o Casa Fermín. Va exercir de cap de cuina al Restaurant Nostromo i al desaparegut Lola.Finalista espanyol del campionat Bocuse d'Or, va arribar a la final mundial del Pierre Taitinger. Actualment regenta amb la seva família el restaurant El Suquet de l'Almirall, situat a l'emblemàtic barri de la Barceloneta. És coautor de Recetas para enamorar, seducir y amar i ha escrit també Qué comemos hoy (Ed. Belacqua), a més de ser col·laborador del programa de COM Ràdio "De boca en boca".Està casat i té dues filles.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar