CUINETES

Autor: PUIG, FERMI

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

CUINETES

CUINETES

18,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
PLANETA
Publicación:
01/06/2009
Colección:
COL.LECCIO CUINA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Cuinetes és la secció de cuina que comparteixen al programa de ràdio El món a Rac1 el reconegut xef Fermí Puig i el periodista Jordi Basté. D'aquestes trobades setmanals ara en recollim en forma de llibre l'essència: les receptes d'una cuina amb ànima, que vol deixar empremta perquè les generacions més joves en continuìn gaudint.En aquestes pàgines hi trobareu receptes de …

Cuinetes és la secció de cuina que comparteixen al programa de ràdio El món a Rac1 el reconegut xef Fermí Puig i el periodista Jordi Basté. D'aquestes trobades setmanals ara en recollim en forma de llibre l'essència: les receptes d'una cuina amb ànima, que vol deixar empremta perquè les generacions més joves en continuìn gaudint.En aquestes pàgines hi trobareu receptes de tota mena: cremes, sopes, arrossos i pastes; amb ous, patates, verdures, carn, aus, peix i marisc; i també postres. No hi trobareu tècniques enrevessades ni plats impossibles, i aconseguireu uns resultats gustosos i variats que podreu compartir amb il·lusió i satisfacció amb la gent que estimeu.A Cuinetes també hi ha un recull de les millors receptes dels oients del programa, que comparteixen així amb tots els lectors els seus trucs més personals per elaborar plats d'allò més sorprenents.I un ingredient que encara farà més bo aquest gran plat: les anècdotes més divertides viscudes per Fermí Puig, un mestre dels fogons, de la comunicació i de la vida. 
Leer más

Más libros de PUIG, FERMI

  • CUINETES

    NO DISPONIBLE

    CUINETES

    10,95€ IVA INCLUIDO

  • Més cuinetes

    NO DISPONIBLE

    Més cuinetes

    9,95€ IVA INCLUIDO

Más información del libro

CUINETES

Editorial:
PLANETA
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-664-1096-0
EAN:
9788466410960
Nº páginas:
0
Colección:
COL.LECCIO CUINA
Lengua:
CATALAN
Alto:
0 mm
Ancho:
160 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Fermí Puig (Granollers, 1959) es va iniciar en el món de la cuina al restaurant que regentava Montse Guillén al carrer de Marià Cubí de Barcelona.Després de passar alguns anys en diferents restaurants, entre els quals El Bulli, i formar-se amb els millors professionals de tot el món, Fermí Puig va arribar a l'Hotel Majestic de Barcelona, on va engegar el restaurant Drolma. L'any 2002 va ser guardonat amb una prestigiosa estrella Michelin. Des del 1995 fins al 2003 Puig va ser executive xef del Majestic i xef del Drolma simultàniament. Fins al 2011 ha estat xef director del Drolma i del Petit Comitè.  

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar