La dieta 5:2. Receptes de 100, 200 i 300 calories

RECEPTES DE 100, 200 I 300 CALORIES

Autor: DOWDEN, ANGELA

Sección: SALUD - Guías de Salud y Enfermedades

La dieta 5:2. Receptes de 100, 200 i 300 calories

La dieta 5:2. Receptes de 100, 200 i 300 calories

16,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COLUMNA
Publicación:
18/02/2014
Colección:
COL.LECCIO CUINA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Posar en pràctica la dieta 5:2 és fàcil: simplement redueix la ingesta de calories a 500/600 durant dos dies a la setmana i després pren-te la resta de la setmana lliure i menja el que vulguis. Fent dejuni parcial només dos dies a la setmana perdràs pes, milloraràs la teva salut i etsentiràs bé, i no podria ser més fàcil amb aquestes …

Posar en pràctica la dieta 5:2 és fàcil: simplement redueix la ingesta de calories a 500/600 durant dos dies a la setmana i després pren-te la resta de la setmana lliure i menja el que vulguis. Fent dejuni parcial només dos dies a la setmana perdràs pes, milloraràs la teva salut i etsentiràs bé, i no podria ser més fàcil amb aquestes delicioses receptes baixes en caloriesper a lesmorzar, el dinar i el sopar. Inclou: 100 receptes amb recompte de calories; un planifi cador de menús per als dies de dejunide 4 setmanes; grans idees per a refrigeris baixos en calories per mantenir la gana a ratlla; uncomptador de calories de consulta ràpida, i consells i tècniques per dominar el control deles racions, aconseguir una bona nutrició i seguir el pla dalimentació 5:2 per sempre.

Leer más

Más libros de DOWDEN, ANGELA

Más información del libro

La dieta 5:2. Receptes de 100, 200 i 300 calories

Editorial:
COLUMNA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-664-1808-9
EAN:
9788466418089
Nº páginas:
144
Colección:
COL.LECCIO CUINA
Lengua:
CATALAN
Alto:
245 mm
Ancho:
190 mm
Sección:
SALUD
Sub-Sección:
Guías de Salud y Enfermedades
ANGELA DOWDEN és llicenciada en ciències dels aliments per la Universitat de Nottingham i ha treballat durant vuit anys al sector alimentari com a nutricionista. Durant els últims quinze anys també ha exercit de periodista, escrivint per a diverses institucions o mitjans, des del Fons Mundial per a la Investigació del Càncer fi ns a la revista Closer, tocant tota mena de temes: la densitat energètica i el contingut en greixos de la carn picada o el més recent sobre dietes dels famosos. El 2012 va rebre el premi al millor escriptor/locutor sobre nutrició i salut de lany. La seva fi losofi a nutricional és aliena a les modes i pragmàtica; li encanta el menjar i no fa conferències sobre les llenties (tot i que creu que també són fantàstiques!).

Otros libros en SALUD

También te pueden interesar