LA CUINA DE PETER PAN

RECEPTES DE PASTISSERIA PER A NENS. SORPRÈN, EMOCIONA I CREA MOMENTS ÚNICS

Autor: Escribà Tholoniat, Christian

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

LA CUINA DE PETER PAN

LA CUINA DE PETER PAN

21,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COLUMNA
Publicación:
09/11/2016
Colección:
NO FICCIÓ COLUMNA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Amb aquest llibre que tens a les mans vull compartir amb tu molts dels secrets de la meva vida, del meu ofici i de la meva passió més gran: la pastisseria. I és que si pensaves que al món de la pastisseria estava tot escrit, tequivocaves Lobjectiu del llibre és que tho passis molt bé i que descobreixis algunes de …

Amb aquest llibre que tens a les mans vull compartir amb tu molts dels secrets de la meva vida, del meu ofici i de la meva passió més gran: la pastisseria. I és que si pensaves que al món de la pastisseria estava tot escrit, tequivocaves Lobjectiu del llibre és que tho passis molt bé i que descobreixis algunes de les teves millors habilitats, que posis a prova les teves capacitats, que aprenguis a deixar anar la imaginació i que, abans que res, gaudeixis degustant amb els teus tots aquests dolços tan bons i originals que tu mateix hauràs creat. Així, aquí hi trobaràs receptes senzilles pensades perquè puguis fer-les sense dificultat a casa teva. Algunes les podràs preparar tu sol i altres és millor que ho facis acompanyat, cosa que encara ho farà més divertit. Tant a Peter Pan com a mi ens encanta el món dels nens, dels somnis i de la diversió. Una mica de tot això és el que porten les meves postres i els meus pastissos, i també molt damor. Amb això aconseguiràs sorprendre, emocionar i crear moments únics, tho asseguro. Desitjo que tagradi!

Leer más

Más libros de Escribà Tholoniat, Christian

Más información del libro

LA CUINA DE PETER PAN

Editorial:
COLUMNA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-664-2139-3
EAN:
9788466421393
Nº páginas:
224
Colección:
NO FICCIÓ COLUMNA
Lengua:
CATALAN
Alto:
255 mm
Ancho:
190 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Christian Escribà pertany a la quarta generació duna saga de pastissers que va començar el 1906 a la Gran Via de Barcelona. Fill dAntoni Escribà, considerat el «mag de la xocolata», va desenvolupar la carrera culinària entre París i Barcelona, sempre amb la creativitat com a motor de les seves obres. A més dels sorprenents pastissos, concebuts per no deixar mai indiferent ningú, com a mestre del caramel va crear els Candy Glam Rings, unes peces de sucre que shan venut a setze països. Ha estat reconegut com a Millor Pastisser dEspanya per lAcadèmia Espanyola de Gastronomia, és membre de lAcadémie Culinaire de France i ambaixador de la marca Chocovic, pertanyent a la primera firma mundial de xocolates, Barry-Callebaut. Actualment treballa al costat de la seva dona, Patricia Schmidt, al capdavant de tres establiments que són referents de la pastisseria de Barcelona i lEscribà Academy, un centre formatiu per preparar els futurs pastissers.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar