LA CUINA SOSTENIBLE

IDEES, TRUCS I RECEPTES PER NO LLENÇAR RES

Autor: PARELLADA, ADA

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

LA CUINA SOSTENIBLE

LA CUINA SOSTENIBLE

21,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COLUMNA
Publicación:
13/04/2018
Colección:
FORA DE COL.LECCIO
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

La cuina sostenible és un llibre amb pretensions: 1. Mostrar un dels problemes actuals més importants, el de la quantitat de menjar que llencem diàriament a les escombraries, un malbaratament alimentari que augmenta cada dia. 2. Reorganitzar la teva cuina, fer-la més eficaç i àgil, donant idees i trucs per millorar la gestió culinària quotidiana. 3. Ensenyar-te a menjar millor, …

La cuina sostenible és un llibre amb pretensions: 1. Mostrar un dels problemes actuals més importants, el de la quantitat de menjar que llencem diàriament a les escombraries, un malbaratament alimentari que augmenta cada dia. 2. Reorganitzar la teva cuina, fer-la més eficaç i àgil, donant idees i trucs per millorar la gestió culinària quotidiana. 3. Ensenyar-te a menjar millor, més sa, més variat, més saborós i més divertit. 4. Ajudar-te a viure de renda, culinàriament parlant: que el temps invertit a cuinar avui et serveixi per a la resta de la setmana. Desitjo que en gaudeixis i, sobretot, que et serveixi!

Leer más

Más libros de PARELLADA, ADA

Todos los libros de PARELLADA, ADA

Más información del libro

LA CUINA SOSTENIBLE

Editorial:
COLUMNA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-664-2387-8
EAN:
9788466423878
Nº páginas:
224
Colección:
FORA DE COL.LECCIO
Lengua:
CATALAN
Alto:
250 mm
Ancho:
190 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Ada Parellada pertany a la setena generació duna família de restauradors de Granollers. Amb vint-i-cinc anys va obrir el seu propi restaurant, Semproniana, a Barcelona. Assessora restaurants i menjadors escolars i treballa al costat de la indústria alimentària desenvolupant productes. A part de la seva feina quotidiana al restaurant, ha escrit diversos llibres de cuina i també una novel·la, Sal de vainilla. La seva gran fita actual és la lluita contra el malbaratament alimentari a totes les baules de la cadena. Twitter: @adaparellada Instagram: @adaparellada

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar