LA PASTA PER ALS CATALANS

UN LLIBRE REINVINDICATIU

Autor: SPERANZA, ANTONELLA

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

LA PASTA PER ALS CATALANS

LA PASTA PER ALS CATALANS

17,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
VIENA
Publicación:
18/03/2013
Colección:
MILFULLS
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

D?origen napolità però arrelada a Catalunya des de fa més de deu anys, Antonella Speranza, encoratjada per un grapat d?amics que no paraven de demanar-li les receptes dels plats de pasta que assaborien a casa seva, ha decidit revelar, amb una gran precisió i una absoluta claredat, com s?elaboren les receptes que ella va aprendre de la seva mamma i …

D?origen napolità però arrelada a Catalunya des de fa més de deu anys, Antonella Speranza, encoratjada per un grapat d?amics que no paraven de demanar-li les receptes dels plats de pasta que assaborien a casa seva, ha decidit revelar, amb una gran precisió i una absoluta claredat, com s?elaboren les receptes que ella va aprendre de la seva mamma i aquesta, al seu torn, de la seva nonna. El resultat és aquest receptari inspirador, apte fins i tot per a principiants, i que t?obre la gana des de la primera línia.
Leer más

Más información del libro

LA PASTA PER ALS CATALANS

Editorial:
VIENA
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-8330-728-1
EAN:
9788483307281
Nº páginas:
0
Colección:
MILFULLS
Lengua:
CATALAN
Alto:
0 mm
Ancho:
160 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática
Antonella Speranza va néixer a Torre del Greco, un poble a prop de Nàpols. Va arribar a Catalunya el gener 2002 i treballa com a traductora. Com que és una gran aficionada a la cuina, l?any 2011 va començar un bloc sobre el tema que més domina, que és la pasta, i que, inspirada pels temps que corren, va titular «La pasta per als catalans». Des d?aleshores, ha aconseguit milers de seguidors, ha participat en diversos programes de ràdio, principalment a «La cuina de Carbó», de COM Ràdio, i ha començat a impartir classes de cuina per a aficionats. L?any 2012 el seu bloc va ser elegit el guanyador del Premi al Millor Bloc de Cuina.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar