VEGANA I CATALANA

LA CUINA DE L'ÀVIA SENSE INGREDIENTS D'ORIGEN ANIMAL

Autor: CASTELLS, MARTA

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Sana, Nutrición y Dietas

VEGANA I CATALANA

VEGANA I CATALANA

17,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
VIENA
Publicación:
01/03/2016
Colección:
MILFULLS
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

En la memòria gustativa de la nostra infantesa hi ha el record dels deliciosos canelons gratinats dels dies de festa, de les incomparables croquetes de carn d?olla que preparava l?àvia i de les postres de flam o mel i mató. Però ara que hem triat dur una alimentació vegetariana (sense carn ni peix) o vegana (sense cap ingredient d?origen animal), …

En la memòria gustativa de la nostra infantesa hi ha el record dels deliciosos canelons gratinats dels dies de festa, de les incomparables croquetes de carn d?olla que preparava l?àvia i de les postres de flam o mel i mató. Però ara que hem triat dur una alimentació vegetariana (sense carn ni peix) o vegana (sense cap ingredient d?origen animal), ¿haurem de deixar enrere per sempre més aquests plats fabulosos? La bona notícia és que la cuina vegana no és ni insípida ni monòtona, i que, amb algunes idees i petites modificacions en els ingredients, ens pot transportar igualment a les aromes i als sabors que enyorem.
Leer más

Más libros de CASTELLS, MARTA

Más información del libro

VEGANA I CATALANA

Editorial:
VIENA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-8330-886-8
EAN:
9788483308868
Nº páginas:
160
Colección:
MILFULLS
Lengua:
CATALAN
Alto:
26 mm
Ancho:
16 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Sana, Nutrición y Dietas
Marta Castells, professora de cuina natural i saludable, ha revisat el receptari tradicional català per adaptar-lo, d?una manera senzilla i imaginativa, a una dieta vegana. Perquè no volem renunciar als nostres principis, però tampoc estem diposats a abandonar la cuina de casa, la dels dies de festa, la de sempre.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar