Gastronomía y cocina valenciana

CASTELLÓN, VALENCIA Y ALICANTE

Autor: Monné, Toni

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

Gastronomía y cocina valenciana

Gastronomía y cocina valenciana

12,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
TRIANGLE POSTALS, S.L.
Publicación:
31/03/2023
Colección:
SERIE 4
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Envío a domicilio

Añadir a la cesta

Sinopsis

La cuina valenciana no viu només dels mil i un arrossos. Gresol de cultures i civilitzacions, la gastronomia valenciana sap treure partit de la increïble abundància i diversitat paisatgística: cuina litoral i cuina d?interior, cuina rural i cuina burgesa, cuina tradicional i cuina d?avantguarda, que coneixerem en un viatge a través de la història dels productes, el territori i quaranta …

La cuina valenciana no viu només dels mil i un arrossos. Gresol de cultures i civilitzacions, la gastronomia valenciana sap treure partit de la increïble abundància i diversitat paisatgística: cuina litoral i cuina d?interior, cuina rural i cuina burgesa, cuina tradicional i cuina d?avantguarda, que coneixerem en un viatge a través de la història dels productes, el territori i quaranta receptes escollides.
Leer más

Más libros de Monné, Toni

Todos los libros de Monné, Toni

Más información del libro

Gastronomía y cocina valenciana

Editorial:
TRIANGLE POSTALS, S.L.
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-8478-588-0
EAN:
9788484785880
Nº páginas:
240
Colección:
SERIE 4
Lengua:
ESPAÑOL
Alto:
160 mm
Ancho:
155 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar