VALENCIAN GASTRONOMY AND CUISINE

CASTELLÓN, VALENCIA AND ALICANTE

Autor: Monné, Toni

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Regional

VALENCIAN GASTRONOMY AND CUISINE

VALENCIAN GASTRONOMY AND CUISINE

12,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
TRIANGLE POSTALS, S.L.
Publicación:
31/03/2023
Colección:
SERIE 4
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

La cuina valenciana no viu només dels mil i un arrossos. Gresol de cultures i civilitzacions, la gastronomia valenciana sap treure partit de la increïble abundància i diversitat paisatgística: cuina litoral i cuina d?interior, cuina rural i cuina burgesa, cuina tradicional i cuina d?avantguarda, que coneixerem en un viatge a través de la història dels productes, el territori i quaranta …

La cuina valenciana no viu només dels mil i un arrossos. Gresol de cultures i civilitzacions, la gastronomia valenciana sap treure partit de la increïble abundància i diversitat paisatgística: cuina litoral i cuina d?interior, cuina rural i cuina burgesa, cuina tradicional i cuina d?avantguarda, que coneixerem en un viatge a través de la història dels productes, el territori i quaranta receptes escollides.
Leer más

Más libros de Monné, Toni

Todos los libros de Monné, Toni

Más información del libro

VALENCIAN GASTRONOMY AND CUISINE

Editorial:
TRIANGLE POSTALS, S.L.
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-8478-589-7
EAN:
9788484785897
Nº páginas:
240
Colección:
SERIE 4
Lengua:
INGLES
Alto:
160 mm
Ancho:
155 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Regional

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar