GASTRONOMIA Y COCINA VALENCIANA

CASTELLÓN, VALENCIA Y ALICANTE

Autor: ALEU AMAT, ORIOL / MONNE, TONI / TORRONT

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Regional

GASTRONOMIA Y COCINA VALENCIANA

GASTRONOMIA Y COCINA VALENCIANA

12,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
TRIANGLE POSTALS, S.L.
Publicación:
01/03/2014
Colección:
SERIE 4
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

La cuina valenciana no viu només dels mil i un arrossos. Gresol de cultures i civilitzacions, la gastronomia valenciana sap treure partit de la increïble abundància i diversitat paisatgística: cuina litoral i cuina d?interior, cuina rural i cuina burgesa, cuina tradicional i cuina d?avantguarda, que coneixerem en un viatge a través de la història dels productes, el territori i quaranta …

La cuina valenciana no viu només dels mil i un arrossos. Gresol de cultures i civilitzacions, la gastronomia valenciana sap treure partit de la increïble abundància i diversitat paisatgística: cuina litoral i cuina d?interior, cuina rural i cuina burgesa, cuina tradicional i cuina d?avantguarda, que coneixerem en un viatge a través de la història dels productes, el territori i quaranta receptes escollides.
Leer más

Más información del libro

GASTRONOMIA Y COCINA VALENCIANA

Editorial:
TRIANGLE POSTALS, S.L.
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-8478-593-4
EAN:
9788484785934
Nº páginas:
240
Colección:
SERIE 4
Lengua:
Alto:
16 mm
Ancho:
16 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Regional

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar