ENTREPANS I TASTETS

80 ELABORACIONS DOLCES I SALADES

Autor: Urgellés, Jaume

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

ENTREPANS I TASTETS

ENTREPANS I TASTETS

15,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/05/2014
Colección:
ESCUDELLA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

El contingut d'aquest llibre combina receptes culinàries i elaboracions pràctiques, algunes de les quals són dolces, amb l'acoblament del pa en els seus diferents processos. El lector posarà en pràctica les diferents receptes i podrà observar a la fotografia l'acabat i combinat que s'indica a la recepta. L'objectiu d'aquestes elaboracions és doble: d'una banda, disposar d'un receptari de cuina, postres …

El contingut d'aquest llibre combina receptes culinàries i elaboracions pràctiques, algunes de les quals són dolces, amb l'acoblament del pa en els seus diferents processos. El lector posarà en pràctica les diferents receptes i podrà observar a la fotografia l'acabat i combinat que s'indica a la recepta. L'objectiu d'aquestes elaboracions és doble: d'una banda, disposar d'un receptari de cuina, postres i elaboració de masses; i de l'altra, oferir la combinació per a un menjar ràpid o informal. També s'ha introduït el tastet substituint-lo per un típic canapè i fer-lo més apetitós i combinar-lo amb diferents gustos i textures. La finalitat d'aquest receptari és elaborar un assortiment d'entrepans o tastets per a qualsevol tipus d'esdeveniment, escollint la varietat i la mida que considerem adient per a cada un d'ells.
Leer más

Más información del libro

ENTREPANS I TASTETS

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-200-8
EAN:
9788490342008
Nº páginas:
208
Colección:
ESCUDELLA
Lengua:
CATALAN
Alto:
160 mm
Ancho:
155 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática
Jaume Urgellés Caba neix a Corbera de Llobregat el 1961. Comença de molt jove la vocació de pastisser, cursa els estudis a l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona. Als 20 anys ha acabat els estudis, i a la vegada realitza tots els cursos monogràfics annexos que ofereixen a l'escola. La seva vocació per la gastronomia no acaba sinó que comença per les bases de cuina a mans de Josep Lladonosa i Giró, amb qui aprèn a respectar la cuina i la seva vocació augmenta. Assisteix a nombrosos cursos especialitzats i presentacions dels cuiners amb més prestigi de l'època. És considerat professor adjunt de pastisseria, i posteriorment se li atorga el màxim diploma de l'Escola de Pastisseria com a Mestre Pastisser. Imparteix cursos per tota la geografia espanyola. És membre organitzador de concursos, suport logístic i preparador personal d'alguns alumnes amb una trajectòria brillant. Li és atorgat el premi al millor reboster de l'any en els premis Nadal de Gastronomia. També és col·laborador de diverses revistes professionals i fundador de la revista Escola de Cuina. Treballa com a mestre obrador, assessor de càtering i segueix donant cursos i tallers en diferents escoles d'hostaleria.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar