101 TRUITES

Autor: Monné Campañá, Toni

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

101 TRUITES

101 TRUITES

18,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/02/2016
Colección:
Altres cuina
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES L'aparador de truites és interminable. Truites amb verdures, peixos, formatges, embotits, pasta, arròs... Truites de sempre, de les nostres àvies, de pagès, recuperades del receptari tradicional popular. Truites que s'han fet famoses als països més exòtics dels cinc continents. Truites dolces per acabar els àpats amb unes postres delicioses i originals. Idees fàcils i senzilles …

FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES L'aparador de truites és interminable. Truites amb verdures, peixos, formatges, embotits, pasta, arròs... Truites de sempre, de les nostres àvies, de pagès, recuperades del receptari tradicional popular. Truites que s'han fet famoses als països més exòtics dels cinc continents. Truites dolces per acabar els àpats amb unes postres delicioses i originals. Idees fàcils i senzilles per canviar el _look_ de la truita nostra de cada dia, la recepta més sovintejada i entranyable de la cuina familiar. _"Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat"_
Leer más

Más libros de Monné Campañá, Toni

Más información del libro

101 TRUITES

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-9034-345-6
EAN:
9788490343456
Nº páginas:
112
Colección:
Altres cuina
Lengua:
CATALAN
Alto:
175 mm
Ancho:
230 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática
Toni Monné és periodista i ha estat sempre vinculat a diverses publicacions de cuina i gastronomia. Va fundar i dirigir dues de les revistes de cuina més venudes a Espanya (Cocina Fácil i Comer Bien) durant més de deu anys. Ha dirigit també la revista Lecturas Especial Cocina i la col·lecció de mini llibres "Con Mucho Gusto", i ha estat assessor editorial de Comer y Beber. És autor dels llibres Pica, Pica, L'hora del vermut (ambdós publicats per Cossetània), Barcelona gastromía y cocina i coautor dels llibres Emoción en el plato, Del huerto a la mesa, Del bosque a la mesa, Quesos y Paisajes i Los mejores bocadillos del mundo.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar