L'hora del vermut

100 RECEPTES PER ASSABORIR-LES

Autor: Monné Campañá, Toni

Sección: GASTRONOMÍA - Bebidas, Cócteles, Zumos y Licores

L'hora del vermut

L'hora del vermut

19,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/10/2015
Colección:
Altres cuina
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

L'hora del vermut segueix sent una hora sagrada del diumenge al migdia. I un bon vermut es pot acompanyar amb un munt de diferents petits plats: des de tapes fredes i pintxos, fins a cassoletes, truites i empanades, entre molts d'altres. Aquest llibre et convida a degustar un bon vermut acompanyat amb qualsevol de les més de 100 receptes que …

L'hora del vermut segueix sent una hora sagrada del diumenge al migdia. I un bon vermut es pot acompanyar amb un munt de diferents petits plats: des de tapes fredes i pintxos, fins a cassoletes, truites i empanades, entre molts d'altres. Aquest llibre et convida a degustar un bon vermut acompanyat amb qualsevol de les més de 100 receptes que inclou el llibre, pensades tant per als paladars més exigents com per aquells que s'inicien als fogons.
Leer más

Más libros de Monné Campañá, Toni

  • CEBICHES

    NO DISPONIBLE

    CEBICHES

    9,95€ IVA INCLUIDO

  • Croquetes & Mandonguilles

    NO DISPONIBLE

    Croquetes & Mandonguilles

    9,95€ IVA INCLUIDO

  • Delícies en llauna

    NO DISPONIBLE

    Delícies en llauna

    9,95€ IVA INCLUIDO

  • TORTILLAS

    NO DISPONIBLE

    TORTILLAS

    18,90€ IVA INCLUIDO

  • PICA-PICA

    NO DISPONIBLE

    PICA-PICA

    20,90€ IVA INCLUIDO

  • 101 TRUITES

    NO DISPONIBLE

    101 TRUITES

    18,90€ IVA INCLUIDO

Más información del libro

L'hora del vermut

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-352-4
EAN:
9788490343524
Nº páginas:
0
Colección:
Altres cuina
Lengua:
CATALAN
Alto:
270 mm
Ancho:
200 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Bebidas, Cócteles, Zumos y Licores
Toni Monné és periodista i ha estat sempre vinculat en diferents publicacions de cuina i gastronomia. Va fundar i va dirigir durant més de deu anys dues de les revistes de cuina més venudes a Espanya (Cocina Fácil i Comer Bien). També ha dirigit la revista Lecturas Especial Cocina, la col·lecció de minillibres "Con Mucho Gusto" i ha estat assessor editorial de Comer y Beber. Xabier Mendiola és l'autor de Barcelona gastromía y cocina i coautor dels llibres Emoción en el plato, Del huerto a la mesa, Del bosque a la mesa, Quesos y Paisajes, Los mejores bocadillos del mundo i Pica-Pica, publicat també a Cossetània.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar