FORMATGES

ELS MILLORS DE CATALUNYA

Autor: NICOLAU VILELLAS, NATALIA / PONT DIEZ ,

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

FORMATGES

FORMATGES

18,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/10/2015
Colección:
ALTRES
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Tenim la sort de viure en un indret on els formatges artesans tenen un elevat nivell de qualitat molt valorat internacionalment, però que encara compta amb una difusió rediïda entre nosaltres mateixos. En aquest recull hi trobaràs els millors formatges d'una selecció de 50 formatgeries de Catalunya. Totes elles ens desperten admiració per la seva forma de fer, pel seu …

Tenim la sort de viure en un indret on els formatges artesans tenen un elevat nivell de qualitat molt valorat internacionalment, però que encara compta amb una difusió rediïda entre nosaltres mateixos. En aquest recull hi trobaràs els millors formatges d'una selecció de 50 formatgeries de Catalunya. Totes elles ens desperten admiració per la seva forma de fer, pel seu entorn, o bé pels formatges elaborats des d'una forma més tradicional a una de més atrevida. Totes les formatgeries tenen un motiu per a ser escollides i anomenades en aquest llibre. Els formatges han estat classificats en 5 categories que defineixen el seu tarannà atesa la personalitat de formatger i formatge. Esperem que arribeu a gaudir del paisatge i natura que aquests formatges representen i desitgem que us n'enamoreu tastant ni que sigui un bocinet del que per a nosaltres signifiquen. "Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat"
Leer más

Más información del libro

FORMATGES

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-370-8
EAN:
9788490343708
Nº páginas:
144
Colección:
ALTRES
Lengua:
CATALAN
Alto:
24 mm
Ancho:
17 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática
Laia Pont Diez (enginyeria Tècnica Agrícola en l'especialitat d'indústries Alimentàries). La seva experiència en botigues i distribuïdores de formatges artesans, li ha donat l'oportunitat de conèixer molts formatges i també els seus elaboradors. Els diversos cursos sobre formatgeria i seguretat alimentària i l'assistència a fires d'arreu d'Europa, fa que per allà on passa olora formatges i visita formatgeries. Des de el 2005 realitza cates de formatges a domicili on comparteix la seva gran passió en un ambient íntim i relaxat. Natàlia Nicolau Villellas (enginyera Tècnica Agrícola i doctora en Tecnologia d'Aliments per la Universitat Autònoma de Barcelona). El desenvolupament de diversos projectes de recerca i innovació en el sector formatger li ha permès obtenir una visió global del sector. Forma part de la docència en la Formació Continuada pel Sector Formatger Artesà de Catalunya (ECA dels Pirineus) i dels cursos d'elaboració de formatge artesà a Torre Marimón-IRTA. La seva curiositat per altres cultures la va fer viatjar a través dels formatges essent amant incondicional del formatge, gaudint-lo i transmetent aquesta afició al seu voltant.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar