FORMATGES
ELS MILLORS DE CATALUNYA
Autor: NICOLAU VILELLAS, NATALIA / PONT DIEZ ,
Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática
FORMATGES
18,50€ IVA INCLUIDO
- Editorial:
- -
- Publicación:
- 01/10/2015
- Colección:
- ALTRES
- Ver ficha completa
NO DISPONIBLE
Sinopsis
Tenim la sort de viure en un indret on els formatges artesans tenen un elevat nivell de qualitat molt valorat internacionalment, però que encara compta amb una difusió rediïda entre nosaltres mateixos. En aquest recull hi trobaràs els millors formatges d'una selecció de 50 formatgeries de Catalunya. Totes elles ens desperten admiració per la seva forma de fer, pel seu …
Más información del libro
FORMATGES
- Editorial:
- -
- Fecha Publicación:
- 01/10/2015
- Formato:
- Normal tapa blanda (libros)
- ISBN:
978-84-9034-370-8
- EAN:
9788490343708
- Nº páginas:
- 144
- Colección:
- ALTRES
- Lengua:
- CATALAN
- Alto:
- 24 mm
- Ancho:
- 17 mm
- Sección:
- GASTRONOMÍA
- Sub-Sección:
- Ingredientes-Cocina temática
NICOLAU VILELLAS, NATALIA / PONT DIEZ ,
Laia Pont Diez (enginyeria Tècnica Agrícola en l'especialitat d'indústries Alimentàries). La seva experiència en botigues i distribuïdores de formatges artesans, li ha donat l'oportunitat de conèixer molts formatges i també els seus elaboradors. Els diversos cursos sobre formatgeria i seguretat alimentària i l'assistència a fires d'arreu d'Europa, fa que per allà on passa olora formatges i visita formatgeries. Des de el 2005 realitza cates de formatges a domicili on comparteix la seva gran passió en un ambient íntim i relaxat. Natàlia Nicolau Villellas (enginyera Tècnica Agrícola i doctora en Tecnologia d'Aliments per la Universitat Autònoma de Barcelona). El desenvolupament de diversos projectes de recerca i innovació en el sector formatger li ha permès obtenir una visió global del sector. Forma part de la docència en la Formació Continuada pel Sector Formatger Artesà de Catalunya (ECA dels Pirineus) i dels cursos d'elaboració de formatge artesà a Torre Marimón-IRTA. La seva curiositat per altres cultures la va fer viatjar a través dels formatges essent amant incondicional del formatge, gaudint-lo i transmetent aquesta afició al seu voltant.Otros libros en GASTRONOMÍA
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA DE 10 CON KARLOS ARGUIÑANO
ARGUIÑANO, KARLOS24,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
MASTERCHEF JUNIOR. HOY COCINAN ELLOS
SHINE21,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
RECETAS CON AIRFRYER REALFOODING
SACRISTÁN, LAURA12,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
LA BIBLIA PARA MINICHEFS DE MASTERCHEF JUNIOR
SHINE21,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
CON GUSTO
ADOLFO CAJAL MARZAL24,00€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
HARRY POTTER. EL LIBRO DE COCINA OFICIAL
WIZARDING WORLD, J.K. ROWLING19,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
LA REVOLUCIÓN DE LA GLUCOSA: EL MÉTODO
INCHAUSPÉ, JESSIE19,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA PRACTICA RIOJANA 85 ANIVERSARIO
GARRIDO, ADELA14,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
Mis recetas con freidora de aire
RODRIGUEZ RODRIGUEZ, PAMELA19,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
DISFRUTA DE LA REPOSTERIA
OBREGON, ALMA20,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
RECETAS DE LAS ABUELAS RIOJANAS
MARISA SANCHEZ - RESTAURANTE ECHAURREN19,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
RECETAS VEGETARIANAS CON FREIDORA DE AIRE
ANDERSON, MICHELLE11,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
DULCE Y SIN AZUCAR
GARCIA-OREA, MARTA21,90€ IVA INCLUIDO