CUINA I REAPROFITA!

UNA MANERA ORIGINAL I ECONÒMICA DE TREURE LES RESTES DE LA NEVERA

Autor: Casademont i Surrell, Lídia

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

CUINA I REAPROFITA!

CUINA I REAPROFITA!

12,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
VERA
Publicación:
01/02/2016
Colección:
EL CULLEROT
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Estàs tip que se t'acumulin muntanyes de tàpers a la nevera i no saps què ferne? Estàs cansat de repetir plats només per gastar aquestes restes de menjar? Troba, en aquest llibre, tot un seguit de receptes basades en el reaprofitament, perquè puguis reutilitzar els àpats o els aliments que tens guardats. Podràs cuinar una hamburguesa de llentilles amb els …

Estàs tip que se t'acumulin muntanyes de tàpers a la nevera i no saps què ferne? Estàs cansat de repetir plats només per gastar aquestes restes de menjar? Troba, en aquest llibre, tot un seguit de receptes basades en el reaprofitament, perquè puguis reutilitzar els àpats o els aliments que tens guardats. Podràs cuinar una hamburguesa de llentilles amb els llegums que tens a la nevera, o una truita sumptuosa amb les hortalisses i la carn que t'han sobrat. Es tracta, sens dubte, de la millor sortida a totes aquestes racions extres i una alternativa més original a l'opció quotidiana d'escalfar-les al microones o de repetir dos dies seguits el mateix àpat. L'autora t'ofereix l'oportunitat de revestir les menjades de creativitat i de nous sabors, i tot amb el plus de l'estalvi. Entrants, primers, segons o, fins i tot, postres, juga, combina i reinventa els teus tàpers!
Leer más

Más libros de Casademont i Surrell, Lídia

Más información del libro

CUINA I REAPROFITA!

Editorial:
VERA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-386-9
EAN:
9788490343869
Nº páginas:
120
Colección:
EL CULLEROT
Lengua:
CATALAN
Alto:
233 mm
Ancho:
155 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática
Nascuda a Figueres ja fa uns quants anys, va estudiar la branca científica biosanitària a l'Institut Alexandre Deulofeu de Figueres i, més tard, la carrera de Nutrició Humana i Dietètica a la Universitat de Vic. Després d'un breu període de pràctiques a l'Hospital Josep Trueta de Girona, mentre cursava el segon curs de la carrera, va fer un altre petit període de pràctiques a l'Hospital de Figueres en el seu últim any i, un cop finalitzada la carrera, hi va treballar uns quants mesos. Actualment treballa en un centre de dietètica en el qual ajuda a aconseguir un pes saludable i, encara més important, a adquirir uns bons hàbits alimentaris a tothom qui acudeix a la consulta. Bloguera a la xarxa des del gener del 2011, parla en el seu blog «Va de Teca» sobre gastronomia, receptes, opinions de restaurants, degustacions d'aliments, tastos de vi i cervesa, notícies d'esdeveniments culinaris i altres curiositats gastronòmiques. També ha fet col·laboracions esporàdiques en altres blogs. Fora de la xarxa, ha escrit el llibre 100 trucs per aprimar-se, publicat per a Cossetània Edicions l'any 2013.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar