Brutal. Les receptes de Marc Ribas

Autor: RIBAS BELTRAN, MARC

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

Brutal. Les receptes de Marc Ribas

Brutal. Les receptes de Marc Ribas

18,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
LECTIO
Publicación:
01/03/2018
Colección:
Sensacions
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Per fi, el llibre de cuina de Marc Ribas! Un receptari amb els plats més saborosos, fàcils i sorprenents que us pugueu imaginar: àpats que es preparen en un moment, elaboracions per compartir amb els amics, plats pensats per menjar quan puguem... fins a 64 propostes fetes amb productes de mercat, coneguts per tothom, sense sofisticacions ni pressupostos exagerats. Des …

Per fi, el llibre de cuina de Marc Ribas! Un receptari amb els plats més saborosos, fàcils i sorprenents que us pugueu imaginar: àpats que es preparen en un moment, elaboracions per compartir amb els amics, plats pensats per menjar quan puguem... fins a 64 propostes fetes amb productes de mercat, coneguts per tothom, sense sofisticacions ni pressupostos exagerats. Des dels plats més clàssics fins als més innovadors, amb elements exòtics o sense, per als que ja tenen cert nivell i per als que tot just comencen, i també per a aquells que sempre van amb presses. En aquest llibre hi trobareu el que necessiteu: peixos senzills i molt saborosos, plats de pasta i llegums espectaculars, carns saludables que es fan gairebé soles, arrossos i amanides diferents, i també alguna coseta atrevida. Tot amb l'objectiu que el resultat sigui sempre brutal!
Leer más

Más libros de RIBAS BELTRAN, MARC

Más información del libro

Brutal. Les receptes de Marc Ribas

Editorial:
LECTIO
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-714-0
EAN:
9788490347140
Nº páginas:
160
Colección:
Sensacions
Lengua:
CATALAN
Alto:
240 mm
Ancho:
170 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Marc Ribas (Girona, 1976) és el cuiner popular i rock'n'roller del programa de sobretaula Cuines. També és conegut pel seu paper com a presentador de Joc de cartes, el reality show gastronòmic de TV3, i anteriorment havia passat pels fogons de diversos restaurants. En un d'ells, el Capritx, es va creuar amb el que ara és el seu soci, el xef Artur Martínez, i des de llavors han treballat plegats en diferents projectes gastronòmics. Malgrat la dilatada carrera a la cuina, en Marc és artista de formació: la cuina el va atrapar quan treballava en un restaurant durant l'etapa d'estudiant. Marc Ribas viu a Terrassa i aprofita els dies que no és de rodatge per cuinar en aquesta ciutat. El trobareu rere els fogons de la Taverna del Ciri, que aviat també obrirà a Barcelona.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar