CEBICHES

RECEPTES GUSTOSES, FRESQUES &

Autor: Monné Campañá, Toni

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

CEBICHES

CEBICHES

9,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/10/2018
Colección:
Tapes' World
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

IL·LUSTRACIONS DE JUAN LINARES Els cebiches estan de moda. Icona gastronòmica de la cuina peruana, la seva elaboració és senzilla i ràpida. Aquest llibre t'ofereix noves idees amb peixos variats, amb carn i, fins i tot, preparats únicament amb hortalisses, per a vegans. Aprèn a fer a casa aquest plat mític que ha conquistat el món sencer. "EDITAT AMB EL …

IL·LUSTRACIONS DE JUAN LINARES Els cebiches estan de moda. Icona gastronòmica de la cuina peruana, la seva elaboració és senzilla i ràpida. Aquest llibre t'ofereix noves idees amb peixos variats, amb carn i, fins i tot, preparats únicament amb hortalisses, per a vegans. Aprèn a fer a casa aquest plat mític que ha conquistat el món sencer. "EDITAT AMB EL SUPORT DEL DEPARTAMENT DE CULTURA DE LA GENERALITAT"
Leer más

Más libros de Monné Campañá, Toni

Más información del libro

CEBICHES

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-9034-776-8
EAN:
9788490347768
Nº páginas:
64
Colección:
Tapes' World
Lengua:
CATALAN
Alto:
175 mm
Ancho:
175 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Toni Monné és periodista i ha estat sempre vinculat a diverses publicacions de cuina i gastronomia. Va fundar i dirigir dues de les revistes de cuina més venudes a Espanya (Cocina Fácil i Comer Bien) durant més de deu anys. Ha dirigit també la revista Lecturas Especial Cocina i la col·lecció de mini llibres Con Mucho Gusto, i ha estat assessor editorial de Comer y Beber. És autor dels llibres Pica, Pica, L'hora del vermut, 101 truites (tots tres publicats per Cossetània), Barcelona gastromía y cocina i coautor dels llibres Emoción en el plato, Del huerto a la mesa, Del bosque a la mesa, Quesos y Paisajes i Los mejores bocadillos del mundo. Juan Linares és urban sketcher, il·lustrador, dissenyador gràfic i crea story boards per a la televisió. Ha il·lustrat molts contes infantils i ha publicat per a l'Ajuntament de Barcelona el carnet de viatge Besòs, ponts que uneixen. És un fan de les tapes i darrerament dibuixa menús i plats a les parets de molts restaurants de Barcelona.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar