LA CARXOFA

FONT DE SALUT I PLAER

Autor: VERGÉS, MARTA

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

LA CARXOFA

LA CARXOFA

13,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/10/2020
Colección:
CUINA PLANT BASED
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

La carxofa és un vegetal diferent de tots els altres, molt ric en nutrients i minerals, que sempre hauríem de tenir al rebost. En aquest llibre aprendrem molt sobre la carxofa: quin n'és l'origen, les condicions de cultiu, les varietats, les propietats, etc. A més a més, veurem que val la pena fer l'esforç de netejar-les per poder-les gaudir en …

La carxofa és un vegetal diferent de tots els altres, molt ric en nutrients i minerals, que sempre hauríem de tenir al rebost. En aquest llibre aprendrem molt sobre la carxofa: quin n'és l'origen, les condicions de cultiu, les varietats, les propietats, etc. A més a més, veurem que val la pena fer l'esforç de netejar-les per poder-les gaudir en totes les seves versions: al forn, saltades, guisades, fregides i, fins i tot, crues. Et proposem trenta receptes de carxofes, molt fàcils i variades, que inclouen sopes, amanides, dips, snacks i plats principals. Endinsa't en aquest món apassionant de la carxofa i descobreix tot el que et pot oferir! "EDITAT AMB EL SUPORT DEL DEPARTAMENT DE CULTURA DE LA GENERALITAT"
Leer más

Más libros de VERGÉS, MARTA

Más información del libro

LA CARXOFA

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-985-4
EAN:
9788490349854
Nº páginas:
0
Colección:
CUINA PLANT BASED
Lengua:
CATALAN
Alto:
200 mm
Ancho:
140 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática
Marta Vergés és dietista, coach de salut i especialista en cuina plant based. Graduada per la Matthew Kenney Culinary Academy de Santa Mònica (Califòrnia) i màster en Coaching i PNL per l'Institut Gestalt, exerceix de divulgadora d'hàbits d'alimentació saludable en empreses i mitjans de comunicació. És codirectora del programa de La 2 de RTVE Menja't el món i autora de Menja't el tarro (Cossetània, 2016). Pots seguir-la a Instagram, on comparteix tot el seu univers i un munt de receptes. @martavergesbio

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar