O libro dos cócteles

O LIBRO DOS CÓCTELES

Autor: Ortiz Borrás, David

Sección: GASTRONOMÍA - Bebidas, Cócteles, Zumos y Licores

O libro dos cócteles

O libro dos cócteles

13,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
XERAIS - ANAYA
Publicación:
07/07/2016
Colección:
EDICIÓN LITERARIA - LIBROX
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

A cultura do cóctel susténtase en catro piares fundamentais: primeiro, o labor dos bares que basean nos cócteles o seu modus vivendi; segundo, o labor que se fai na hostalaría non especializada; terceiro, a valoración e a importancia que as marcas de destilados, mixers, etc. outorgan ao cóctel como valor engadido, e, por último, o labor divulgativo e formador do …

A cultura do cóctel susténtase en catro piares fundamentais: primeiro, o labor dos bares que basean nos cócteles o seu modus vivendi; segundo, o labor que se fai na hostalaría non especializada; terceiro, a valoración e a importancia que as marcas de destilados, mixers, etc. outorgan ao cóctel como valor engadido, e, por último, o labor divulgativo e formador do que se fan eco os medios de comunicación, programas de TV, radio, prensa escrita ou libros coma este, que ofrecen ao consumidor final a posibilidade de preparar tragos no ámbito das súas casas. Esta, precisamente, é a finalidade deste volume: a divulgación entre os non profesionais das técnicas e trucos necesarios para construír un cóctel, difundir a súa cultura e achegar a coctelaría aos fogares.
Leer más

Más información del libro

O libro dos cócteles

Editorial:
XERAIS - ANAYA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9121-049-8
EAN:
9788491210498
Nº páginas:
144
Colección:
EDICIÓN LITERARIA - LIBROX
Lengua:
GALLEGO
Alto:
200 mm
Ancho:
130 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Bebidas, Cócteles, Zumos y Licores
David Ortiz (A Coruña,1975). Batender vocacional, é dende o ano 2005 o barmanager e propietario do Baobab Cocktail Bar na Coruña. Máis alá de ofrecer mesturas na barra do Baobab, é un recoñecido divulgador da cultura do cóctel. Colabora na radio e na prensa escrita, imparte cursos, dá charlas, participa en relatorios e traballa para diferentes marcas de destilados. Ademais é creador, xunto a Miguel Arbre e Pablo Gómez, do proxecto multidisciplinar Bordello.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar