ELS BOLETS

COM PREPARAR-LOS 10 VEGADAS

Autor: BEAUMONT SAENZ, BÀRBARA

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

ELS BOLETS

ELS BOLETS

6,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
SD EDICIONES
Publicación:
01/10/2013
Colección:
PRODUCTES DE MERCAT
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Segurament són l?aliment més antic que coneixem, una font important de proteïnes per als nostres avantpassats. A més de l?alt contingut proteic, els bolets contenen hidrats de carboni, fibra i vitamines, són baixos en sodi i no porten colesterol. Aquest modest recull de receptes amb bolets té com a propòsit posar-vos a l?abast maneres de cuinar-los senzilles, vistoses i que …

Segurament són l?aliment més antic que coneixem, una font important de proteïnes per als nostres avantpassats. A més de l?alt contingut proteic, els bolets contenen hidrats de carboni, fibra i vitamines, són baixos en sodi i no porten colesterol. Aquest modest recull de receptes amb bolets té com a propòsit posar-vos a l?abast maneres de cuinar-los senzilles, vistoses i que us facin quedar bé.
Leer más

Más información del libro

ELS BOLETS

Editorial:
SD EDICIONES
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-941163-9-1
EAN:
9788494116391
Nº páginas:
0
Colección:
PRODUCTES DE MERCAT
Lengua:
CATALAN
Alto:
20 mm
Ancho:
15 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar