ELS CALÇOTS II

Autor: FLORENSA, BET

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

ELS CALÇOTS II

ELS CALÇOTS II

6,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
SD EDICIONES
Publicación:
01/04/2017
Colección:
PRODUCTES DE MERCAT
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Es comença al gener sembrant llavor de ceba blanca tardana de Lleida, que es cull cap al mes de juny i es deixa assecar. A l?agost es torna a posar a la terra, d?aquesta ceba en sortiran diversos grills que a mesura que vagin creixent s?aniran calçant (tapant-los amb més terra). Aquest procés de calçar-los s?ha de fer aproximadament tres …

Es comença al gener sembrant llavor de ceba blanca tardana de Lleida, que es cull cap al mes de juny i es deixa assecar. A l?agost es torna a posar a la terra, d?aquesta ceba en sortiran diversos grills que a mesura que vagin creixent s?aniran calçant (tapant-los amb més terra). Aquest procés de calçar-los s?ha de fer aproximadament tres o quatre vegades fins a aconseguir que, cap al febrer o març següent, la part blanca faci entre 15 i 25 cm.
Leer más

Más información del libro

ELS CALÇOTS II

Editorial:
SD EDICIONES
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-946112-3-0
EAN:
9788494611230
Nº páginas:
20
Colección:
PRODUCTES DE MERCAT
Lengua:
CATALAN
Alto:
20 mm
Ancho:
15 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar