PA AMB TOMAQUET

LES RECEPTES MÉS SENZILLES I SABOROSES DE LA MEDITERRÀNIA

Autor: JAUME FABREGA

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Regional

PA AMB TOMAQUET

PA AMB TOMAQUET

13,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/05/2002
Colección:
EL CULLEROT
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Aquest és el llibre del pa amb tomàquet, aquest menjar tan característic dels Paìsos Catalans i que, es pot dir, agrada a tothom. Però hi trobareu molt més: tota mena d'esmorzars, berenars i àpats lleugers (llesques de pa, entrepans i plats molt fàcils de fer âfins i tot per als nens, els joves i els estudiantsâ, que tenen com a …

Aquest és el llibre del pa amb tomàquet, aquest menjar tan característic dels Paìsos Catalans i que, es pot dir, agrada a tothom. Però hi trobareu molt més: tota mena d'esmorzars, berenars i àpats lleugers (llesques de pa, entrepans i plats molt fàcils de fer âfins i tot per als nens, els joves i els estudiantsâ, que tenen com a ingredient principal el pa). Al mateix temps, fem un suggestiu viatge a través de tota la Mediterrània, terra de pa, d'oli i de vi. I de tomàquet, un ingredient que ha esdevingut potser el més característic d'aquesta cuina.
Leer más

Más libros de JAUME FABREGA

Todos los libros de JAUME FABREGA

Más información del libro

PA AMB TOMAQUET

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-95684-78-3
EAN:
9788495684783
Nº páginas:
0
Colección:
EL CULLEROT
Lengua:
CATALAN
Alto:
235 mm
Ancho:
165 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Regional
Historiador, crític d'art, escriptor i assessor gastronòmic. Ha estat professor d'Història de l'Art Contemporani i Teoria i Tècniques de l'Art a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Actualment és professor de Gastronomia a  l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB.  Col·labora a El Temps, Serra d'Or, El Punt, Restauradores. Ha rebut diversos premis: Premi de Periodisme Robert de Nola (amb Jean-François Revel), Premi d'Honor Chaine des Rotisseurs; Premi Jaume Ciurana de Periodisme, Païm d'Argent (amb Juan Mari Arzak), Premi d'Assaig Andorra, finalista del Premi d'Assaig Josep Vallverdú, Premi d'Assaig Rovira i Virgili, premi al millor llibre del món de cuina mediterrània, premi al millor llibre de cuina mediterrània en català, premi al millor llibre de licros per El Llibre de la ratafia, d'aquesta editorial (Worl Gourmand Cookbook Awards 2000 i 2001, Perigús).  Ha publicat més de 30 llibres, entre els quals hi ha La cuina catalana (9 vol.), La cuina mediterrània (3 vol.), La cuina de Mallorca, El llibre de la ratafia i La cultura del gust als Països Catalans. 

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar