MILLORS PLATS DE L AVIA REMEI, EL -TRUCS I RECOMAN

TRUCS I RECOMANACIONS

Autor: RIBAS AGUILERA, REMEI

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

MILLORS PLATS DE L AVIA REMEI, EL -TRUCS I RECOMAN

MILLORS PLATS DE L AVIA REMEI, EL -TRUCS I RECOMAN

23,80€ IVA INCLUIDO

Editorial:
LECTIO
Publicación:
01/02/2009
Colección:
REBOST, EL
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

En aquest llibre hi podreu trobar un recull de les millors receptes de la meva cuina, la tradicional i catalana. Des dels entrants fins a les postres, hi ha nous plats que no s'havien publicat mai en cap dels meus receptaris. Receptes casolanes i d'elaboració senzilla; algunes de preparació més elaborada per als que tenen més estona per passar a …

En aquest llibre hi podreu trobar un recull de les millors receptes de la meva cuina, la tradicional i catalana. Des dels entrants fins a les postres, hi ha nous plats que no s'havien publicat mai en cap dels meus receptaris. Receptes casolanes i d'elaboració senzilla; algunes de preparació més elaborada per als que tenen més estona per passar a la cuina i també d'altres per als dies de festa per quedar bé davant dels convidats. En els "Consells de l'Àvia Remei sobre fruites i verdures", hi ha unes petites recomanacions per a la utilització d'aquests aliments naturals a la cuina, per treure el màxim profit dels productes de la terra que formen part de la nostra dieta diària, amb consells saludables.

Leer más

Más libros de RIBAS AGUILERA, REMEI

Más información del libro

MILLORS PLATS DE L AVIA REMEI, EL -TRUCS I RECOMAN

Editorial:
LECTIO
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-9791-431-4
EAN:
9788497914314
Nº páginas:
132
Colección:
REBOST, EL
Lengua:
CATALAN
Alto:
22 mm
Ancho:
24 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas
Nascuda a Mataró, ha ofert xerrades i ha impartit cursos de cuina per a totes les edats. Ha col·laborat amb el periodista Espartac Peran a Ràdio Argentona. Ha participat en diferents programes conduïts per Martí Gironell, a Catalunya Ràdio, per Jordi Tenas, a Ona Catalana i en programes especials de COM Ràdio i RAC1. Ha fet diverses demostracions culinàries, a TVE2 i TV3, per exemple, en el programa La columna, presentat per Júlia Otero. Ha publicat La cuina de l'Àvia Remei (2001), Plats i secrets de l'Àvia Remei (2003),L'Àvia Remei talla el bacallà (2006), i juntament amb la seva filla, Cristina Martí, Àvia Remei, vull cuinar! (2006), adreçat als més petits. Ha rebut reconeixements en els Gourmand Cookbook Awards, i va ser premiada en el I Concurso Internacional Las Mejores Recetas de Patatas del Mundo, organitzat per la universitat peruana de San Martín de Porres.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar