Aperitius i tapes

CAPRICIS DELS SENTITS

Autor: Quadrada Monteverde, Mariona

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

Aperitius i tapes

Aperitius i tapes

23,80€ IVA INCLUIDO

Editorial:
LECTIO
Publicación:
01/10/2009
Colección:
Amb Gust de Mediterrani
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

APERITIUS I TAPES, CAPRICIS DELS SENTITS, és el tercer llibre de la sèrie Amb Gust de Mediterrani. En aquest volum, us oferim un racó, fonamentalment, lúdic, una guia de propostes per passar-ho bé tant a la cuina com a la taula. Hi trobareu tota mena d'entreteniments, des de tapes de bar clàssiques i antigues fins a aperitius de gust i …

APERITIUS I TAPES, CAPRICIS DELS SENTITS, és el tercer llibre de la sèrie Amb Gust de Mediterrani. En aquest volum, us oferim un racó, fonamentalment, lúdic, una guia de propostes per passar-ho bé tant a la cuina com a la taula. Hi trobareu tota mena d'entreteniments, des de tapes de bar clàssiques i antigues fins a aperitius de gust i presència contemporanis.
Leer más

Más libros de Quadrada Monteverde, Mariona

  • Amanides

    NO DISPONIBLE

    Amanides

    23,50€ IVA INCLUIDO

  • Sopes fredes i calentes

    NO DISPONIBLE

    Sopes fredes i calentes

    23,90€ IVA INCLUIDO

  • ELS BOLETS A LA CUINA

    NO DISPONIBLE

    ELS BOLETS A LA CUINA

    14,90€ IVA INCLUIDO

  • Bolets

    NO DISPONIBLE

    Bolets

    23,90€ IVA INCLUIDO

  • BOLETS

    NO DISPONIBLE

    BOLETS

    7,50€ IVA INCLUIDO

  • TAPES

    NO DISPONIBLE

    TAPES

    7,50€ IVA INCLUIDO

Más información del libro

Aperitius i tapes

Editorial:
LECTIO
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-9791-454-3
EAN:
9788497914543
Nº páginas:
120
Colección:
Amb Gust de Mediterrani
Lengua:
CATALAN
Alto:
225 mm
Ancho:
240 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Mariona Quadrada (Reus 1956) es va llicenciar en filologia catalana l'any 1979 per la UB. El 1984 va crear l'escola de cuina Taller de Cuina Mariona Quadrada a Reus i, des de llavors, es dedica a la docència culinària. Ha publicat més de quaranta llibres de cuina, ha participat en múltiples projectes per a institucions, ràdio i televisió. Josep Borrell realitzà estudis d'arquitectura. Estudià disseny i fotografia a l'escola Eina. Ha realitzat la il·lustració fotogràfica en onze llibres de guies, de literatura, art i gastronomia. Ha publicat fotografies en portades de revistes d'arquitectura, fotografia i moda i ha il·lustrat també catàlegs d'art.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar