Sopes fredes i calentes

Autor: Quadrada Monteverde, Mariona

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

Sopes fredes i calentes

Sopes fredes i calentes

23,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
LECTIO
Publicación:
01/10/2011
Colección:
Amb Gust de Mediterrani
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Sopes fredes i calentes és el quart llibre de la sèrie Amb Gust de Mediterrani. Dins la col·lecció, en aquest volum, us oferim una guia de propostes del menjar de cullera, ja siguin per a temps d'hivern o d'estiu. Hi trobareu sopes i cremes que abriguen receptes amb un pòsit de tradició, com les escudelles i les sopes de pa, …

Sopes fredes i calentes és el quart llibre de la sèrie Amb Gust de Mediterrani. Dins la col·lecció, en aquest volum, us oferim una guia de propostes del menjar de cullera, ja siguin per a temps d'hivern o d'estiu. Hi trobareu sopes i cremes que abriguen receptes amb un pòsit de tradició, com les escudelles i les sopes de pa, però també plats recents, com les barreges de verdures amb iogurt. O altres de cuina clàssica amb gustos potents de caldos de peix i de carn, pensats amb tota la cura dels plats que duren per sempre.
Leer más

Más libros de Quadrada Monteverde, Mariona

  • Amanides

    NO DISPONIBLE

    Amanides

    23,50€ IVA INCLUIDO

  • Aperitius i tapes

    NO DISPONIBLE

    Aperitius i tapes

    23,80€ IVA INCLUIDO

  • ELS BOLETS A LA CUINA

    NO DISPONIBLE

    ELS BOLETS A LA CUINA

    14,90€ IVA INCLUIDO

  • Bolets

    NO DISPONIBLE

    Bolets

    23,90€ IVA INCLUIDO

  • BOLETS

    NO DISPONIBLE

    BOLETS

    7,50€ IVA INCLUIDO

  • TAPES

    NO DISPONIBLE

    TAPES

    7,50€ IVA INCLUIDO

Más información del libro

Sopes fredes i calentes

Editorial:
LECTIO
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-9791-764-3
EAN:
9788497917643
Nº páginas:
0
Colección:
Amb Gust de Mediterrani
Lengua:
CATALAN
Alto:
225 mm
Ancho:
240 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Mariona Quadrada (Reus 1956) es va llicenciar en filologia catalana l'any 1979 per la UB. El 1984 va crear l'escola de cuina Taller de Cuina Mariona Quadrada a Reus i, des de llavors, es dedica a la docència culinària. L'any 1996 va presentar la ponència "El Paisatge de Secà" dins l'àmbit del 2n Congrés Català de la Cuina. Ha publicat més de quaranta llibres de cuina, ha participat en múltiples projectes per a institucions, programes de ràdio, televisió i escriu articles per a diverses publicacions. Amb Cossetània ha publicat Peix, marisc i bacallà, un regal de l'aigua, Amanides. La frescor de la terra i Aperitius i tapes. Capricis dels sentits. Josep Borrell realitzà estudis d'arquitectura. Estudià disseny i fotografia a l'escola Eina. Va ampliar la seva formació de tècniques fotogràfiques a Barcelona i Suïssa. Ha realitzat la il·lustració fotogràfica en onze llibres de guies, de literatura, art i gastronomia. Ha publicat fotografies en portades de revistes d'arquitectura, fotografia i moda i ha il·lustrat també catàlegs d'art. La seva obra ha estat exposada a Reus, Tarragona, Barcelona i Palma i ha realitzat reportatges fotogràfics en 31 països. Amb Cossetània ha publicat Peix, marisc i bacallà, un regal de l'aigua, Amanides. La frescor de la terra i Aperitius i tapes. Capricis dels sentits

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar