DINARS DE TAPER: TRUCS I RECEPTES PER A MENJAR BE

TRUCS I RECEPTES PER A MENJAR BÉ A LA FEINA

Autor: PARELLADA, ADA

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

DINARS DE TAPER: TRUCS I RECEPTES PER A MENJAR BE

DINARS DE TAPER:  TRUCS I RECEPTES PER A MENJAR BE

8,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/06/2010
Colección:
LABUTXACA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Es pot dinar cada dia a la feina sense haver de recórrer a les restes del sopar? Hi ha opcions més enllà de l'amanida improvisada? Ada Parellada eleva la cuina de tàper a categoria gastronòmica i proposa plats variats, gustosos i saludables, ideals per a emportar-se a la feina.A Dinars de tàper hi ha trucs per a transformar les sobres …

Es pot dinar cada dia a la feina sense haver de recórrer a les restes del sopar? Hi ha opcions més enllà de l'amanida improvisada? Ada Parellada eleva la cuina de tàper a categoria gastronòmica i proposa plats variats, gustosos i saludables, ideals per a emportar-se a la feina.A Dinars de tàper hi ha trucs per a transformar les sobres del sopar; receptes senzilles per als dies que només es tenen deu minuts per a cuinar, i recursos per a quan el rebost no ofereix gaires possibilitats. I per lluir-se de tant en tant i regalar-se un dinar de festa, també hi ha uns quants plats més elaborats, ideals per a preparar-los durant el cap de setmana i menjar-los al cap d'uns quants dies. 
Leer más

Más libros de PARELLADA, ADA

Todos los libros de PARELLADA, ADA

Más información del libro

DINARS DE TAPER: TRUCS I RECEPTES PER A MENJAR BE

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9930-141-9
EAN:
9788499301419
Nº páginas:
162
Colección:
LABUTXACA
Lengua:
CATALAN
Alto:
180 mm
Ancho:
115 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Ada Parellada és una de les cuineres més conegudes i actives de casa nostra. El seu cap és una olla de pressió de projectes i d'activitats que sempre tenen a veure amb la difusió de la cuina, amb el trencament de mites i de prejudicis i amb l'obertura de fronteres.La idea que guia els seus passos és una mena de socialització de la cuina, els esforços per aconseguir que tothom perdi la por de posar-se el davantal i comenci a remenar estris i productes fins a aconseguir un plat que es pugui compartir i assaborir.És inquieta i hàbil, i aconsegueix transmetre optimisme i generar complicitat.Sal de vainilla és la seva primera novel·la. 

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar