GR 92 SUD SENDER DE LA MEDITERRANIA -ALPINA

DE VALLVIDIRERA (BARCELONA) AL PONT DE MOLINER (ULLDECONA)

Autor: BORREGO PEREZ, JUAN CARLOS

Sección: MONTAÑA - Guías de Senderismo y Alpinismo

GR 92 SUD SENDER DE LA MEDITERRANIA -ALPINA

GR 92 SUD SENDER DE LA MEDITERRANIA -ALPINA

25,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/05/2015
Colección:
COSSETANIA - ALPINA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

El GR 92 és una travessa que neix a Port Bou per anar davallant per la façana litoral de Catalunya fins a penetrar en territori del País Valencià i baixar cap a Múrcia i Andalusia. Es tracta d’una llarg quilometratge per encabir-lo en una guia, per la qual cosa els autors s’han cenyit al Principat. El GR 92 ressegueix el …

El GR 92 és una travessa que neix a Port Bou per anar davallant per la façana litoral de Catalunya fins a penetrar en territori del País Valencià i baixar cap a Múrcia i Andalusia. Es tracta d’una llarg quilometratge per encabir-lo en una guia, per la qual cosa els autors s’han cenyit al Principat. El GR 92 ressegueix el litoral català imitant el pas antic de totes les civilitzacions, tant les que van fer servir una senda per baixar dels Pirineus a l’Ebre com la Via Hercúlea, la Via Augusta, el Camí de França, el Camí de Valÿncia, la N-340 o la més moderna AP-7. La diferÿncia radica en quÿ tots aquests camins estan dissenyats per a les comunicacions terrestres i el GR 92 és una travessa a peu per gaudir lúdicament dels paisatges costaners del país. En el cas del GR 92 Sud de Collserola, la vall del Llobregat, la costa del massís de Garraf, la serralada litoral, el Camp de Tarragona, la Costa Daurada, el Delta de l’Ebre, la Serra de Montsià i la Foia d’Ulldecona.
Leer más

Más libros de BORREGO PEREZ, JUAN CARLOS

Más información del libro

GR 92 SUD SENDER DE LA MEDITERRANIA -ALPINA

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-178-0
EAN:
9788490341780
Nº páginas:
108
Colección:
COSSETANIA - ALPINA
Lengua:
CATALAN
Alto:
210 mm
Ancho:
140 mm
Sección:
MONTAÑA
Sub-Sección:
Guías de Senderismo y Alpinismo
Juan Carlos Borrego Pérez (Vilanova i la Geltrú, 1967) ha publicat llibres sobre temàtica excursionista del Penedès, com Guia de camp dels arbres i arbustos del Garraf, amb Pilar Carbó (2004), i diversos treballs d'investigació històrica local, com 139 recetas de la cocina tradicional de Casariche (2005); col·labora en revistes de viatge i de muntanya (Descobrir Catalunya, Vèrtex i Collado Sur) i realitza treballs de camp per a mapes excursionistes.

Otros libros en MONTAÑA

También te pueden interesar