LA CUINA MEDIEVAL I RENAIXENTISTA

MOROS, JUEUS I CRISTIANS

Autor: FABREGA, JAUME

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

LA CUINA MEDIEVAL I RENAIXENTISTA

LA CUINA MEDIEVAL I RENAIXENTISTA

26,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
VIENA
Publicación:
01/08/2016
Colección:
MILFULLS
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Jaume Fàbrega ens ofereix un ampli receptari de cuina medieval i renaixentista (no n?hi ha cap de més complet!), precedit d?un estudi amè i alhora rigorós sobre com menjaven els reis i els nobles, els mercaders, els pagesos i els monjos, i què et podies trobar a la taula d?un hostal. Totes les receptes s?expliquen pas a pas i se …

Jaume Fàbrega ens ofereix un ampli receptari de cuina medieval i renaixentista (no n?hi ha cap de més complet!), precedit d?un estudi amè i alhora rigorós sobre com menjaven els reis i els nobles, els mercaders, els pagesos i els monjos, i què et podies trobar a la taula d?un hostal. Totes les receptes s?expliquen pas a pas i se n?adapten els ingredients amb variants i alternatives. A més, per primera vegada es tenen en compte les aportacions occitana (la influència dels càtars), jueva i àrab o berber, amb els seus plats corresponents, com també hi ha referències als plats i les begudes afrodisíacs, un aspecte de la cuina medieval gens negligible, així com diversos plats vegetarians que formarien part de la dieta d?alguns ordes monàstics.
Leer más

Más libros de FABREGA, JAUME

Todos los libros de FABREGA, JAUME

Más información del libro

LA CUINA MEDIEVAL I RENAIXENTISTA

Editorial:
VIENA
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-8330-902-5
EAN:
9788483309025
Nº páginas:
344
Colección:
MILFULLS
Lengua:
CATALAN
Alto:
26 mm
Ancho:
16 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas
Jaume Fàbrega (Vilavenut, Pla de l?Estany, 1948) és professor de Gastronomia i Enologia de l?Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB, historiador, consultor gastronòmic i periodista. Ha publicat més de seixanta llibres de cuina i assajos gastronòmics, i col·labora en diversos mitjans. Ha estat mereixedor set vegades dels premis Gourmand World Cookbook.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar