Història de la cuina catalana i occitana. Volum 1

LES SALSES · ELS APERITIUS · LES ENSALADES · LES SOPES

Autor: Marqués Carbonell, Vicent

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Regional

Història de la cuina catalana i occitana. Volum 1

Història de la cuina catalana i occitana. Volum 1

39,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
SIDILLA
Publicación:
03/10/2018
Colección:
Història de la cuina
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats i regions daquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat lexistència duna de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades …

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats i regions daquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat lexistència duna de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història daquesta cuina. En aquest volum ens ofereix 200 monografies i més de 300 receptes de salses, daperitius, densalades i de sopes que ens expliquen, no només com els hem de cuinar, sinó el recorregut històric, filològic, literari i cultural duns plats i dunes receptes que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i dels Països Occitans.
Leer más

Más libros de Marqués Carbonell, Vicent

Más información del libro

Història de la cuina catalana i occitana. Volum 1

Editorial:
SIDILLA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-947484-8-6
EAN:
9788494748486
Nº páginas:
0
Colección:
Història de la cuina
Lengua:
CATALAN
Alto:
240 mm
Ancho:
170 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Regional

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar