DICCIONARI PRACTIC DE SINONIMS

Autor: MANUEL RIERA/JOANA RASPALL

Sección: DICCIONARIOS - DICCIONARIOS GRAL

DICCIONARI PRACTIC DE SINONIMS

DICCIONARI PRACTIC DE SINONIMS

23,95€IVA INCLUIDO

Editorial:
MACMILLAN
Publicación:
01/02/2012
Colección:
AULA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Teniu a les mans l'edició revisada del ja clàssic Diccionari pràctic de sinònims publicat per Edicions 62. Mentre que els diccionaris de sinònims habituals inclouen llargues llistes de paraules que en dificulten la consulta, aquest resulta més pràctic no sols per la tria rigorosa dels sinònims sinó també per la classificació més estricta de les accepcions. Quan el sinònim més …

Teniu a les mans l'edició revisada del ja clàssic Diccionari pràctic de sinònims publicat per Edicions 62. Mentre que els diccionaris de sinònims habituals inclouen llargues llistes de paraules que en dificulten la consulta, aquest resulta més pràctic no sols per la tria rigorosa dels sinònims sinó també per la classificació més estricta de les accepcions. Quan el sinònim més adequat és una expressió, s'hi inclou la locució o la frase corresponent, la qual cosa permet ampliar el ventall de la consulta.  
Leer más

Más información del libro

DICCIONARI PRACTIC DE SINONIMS

Editorial:
MACMILLAN
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-15192-22-0
EAN:
9788415192220
Nº páginas:
464
Colección:
AULA
Lengua:
CATALAN
Alto:
14 mm
Ancho:
22 mm
Sección:
DICCIONARIOS
Sub-Sección:
DICCIONARIOS GRAL
Joana Raspall és bibliotecària i s'ha dedicat principalment a la literatura infantil. Amb Jaume Riera ha publicat el Diccionari de sinònims catalans i amb Joan Martí el Diccionari de locucions i frases fetes (1984), obra molt ben acollida per la crítica i pel públic i d'on procedeix aquest diccionari.

Otros libros en DICCIONARIOS

También te pueden interesar

Ayuda