Bolets

La saó de boscos i prats

Autor: Quadrada Monteverde, Mariona

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

Bolets

Bolets

23,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/09/2012
Colección:
AMB GUST DE MEDITERRANI
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Bolets. La saó de boscos i prats és el cinquè llibre de la sèrie Amb Gust de Mediterrani. En aquesta ocasió us oferim un repertori de plats elaborats amb bolets de tot tipus. Un ventall de gustos i aromes de boscos tardorencs i prats de primavera. Hi trobareu des de pastes, arrossos, amanides, coques, pastissos salats, fins a ous, carns …

Bolets. La saó de boscos i prats és el cinquè llibre de la sèrie Amb Gust de Mediterrani. En aquesta ocasió us oferim un repertori de plats elaborats amb bolets de tot tipus. Un ventall de gustos i aromes de boscos tardorencs i prats de primavera. Hi trobareu des de pastes, arrossos, amanides, coques, pastissos salats, fins a ous, carns i fins i tot peixos. Com sempre, receptes factibles a casa, amb base clàssica i tocs d'actualitat.
Leer más

Más libros de Quadrada Monteverde, Mariona

  • Amanides

    NO DISPONIBLE

    Amanides

    23,50€ IVA INCLUIDO

  • Aperitius i tapes

    NO DISPONIBLE

    Aperitius i tapes

    23,80€ IVA INCLUIDO

  • Sopes fredes i calentes

    NO DISPONIBLE

    Sopes fredes i calentes

    23,90€ IVA INCLUIDO

  • ELS BOLETS A LA CUINA

    NO DISPONIBLE

    ELS BOLETS A LA CUINA

    14,90€ IVA INCLUIDO

  • BOLETS

    NO DISPONIBLE

    BOLETS

    7,50€ IVA INCLUIDO

  • TAPES

    NO DISPONIBLE

    TAPES

    7,50€ IVA INCLUIDO

Más información del libro

Bolets

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-15456-50-6
EAN:
9788415456506
Nº páginas:
120
Colección:
AMB GUST DE MEDITERRANI
Lengua:
CATALAN
Alto:
225 mm
Ancho:
240 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática
MARIONA QUADRADA (Reus 1956) es va llicenciar en filologia catalana l'any 1979 per la UB. El 1984 va crear l'escola de cuina Taller de Cuina Mariona Quadrada a Reus i, des de llavors, es dedica a la docència culinària. L'any 1996 va presentar la ponència "El Paisatge de Secà" dins l'àmbit del 2n Congrés Català de la Cuina. Ha publicat més de quaranta llibres de cuina, ha participat en múltiples projectes per a institucions, programes de ràdio, televisió i escriu articles per a diverses publicacions. JOSEP BORRELL Realitzà estudis d'arquitectura. Estudià disseny i fotografia a l'escola Eina. Va ampliar la seva formació de tècniques fotogràfiques a Barcelona i Suïssa. Ha realitzat la il·lustració fotogràfica en onze llibres de guies, de literatura, art i gastronomia. Ha publicat fotografies en portades de revistes d'arquitectura, fotografia i moda i ha il·lustrat també catàlegs d'art. La seva obra ha estat exposada a Reus, Tarragona, Barcelona i Palma i ha realitzat reportatges fotogràfics en 31 països. Amb Cossetània ha publicat tots els llibres de la col·lecció Amb Gust de Mediterrani; Els millors plats de l'Àvia Remei i Les millors postres de l'Àvia Remei.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar