TORRES A LA CUINA
Autor: Torres, Sergio
Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas
TORRES A LA CUINA
21,90€ IVA INCLUIDO
- Editorial:
- ROSA DELS VENTS
- Publicación:
- 01/03/2016
- Colección:
- DIVULGACIO
- Ver ficha completa
NO DISPONIBLE
Sinopsis
Sergio i Javier, els germans Torres, ens ensenyen cada dia com preparar receptes originals, saboroses i assequibles en el seu programa de televisió. Aquest llibre recull, per primera vegada, els trucs i consells dels autors per treure el màxim profit dels productes de temporada i obtenir resultats d'alta cuina a l'abast de tothom. La nostra afició a la cuina va …
Sergio i Javier, els germans Torres, ens ensenyen cada dia com preparar receptes originals, saboroses i assequibles en el seu programa de televisió. Aquest llibre recull, per primera vegada, els trucs i consells dels autors per treure el màxim profit dels productes de temporada i obtenir resultats d'alta cuina a l'abast de tothom.
La nostra afició a la cuina va començar quan teníem vuit anys, i tot ho devem a la nostra àvia Catalina. Gràcies a ella vam descobrir el món de les olor i dels sabors que es perfilava als mercats, que recorríem junts.
Després de formar-nos amb el mestre Josep Lladonosa, vam iniciar un camí per separat que ens va dur al cor de les cuines de grans xefs, com ara Jean Louis Neichel, Pedro Subijana, Alain Ducasse, Santi Santamaria o Philippe Rochat. Al cap dels anys, i amb l'experiència adquirida, les nostres trajectòries van tornar a unir-se per dur a terme projectes a Xàbia, Brasil i Barcelona, on va arribar l'estrella Michelin l'any 2010.
Ha estat un viatge intens i meravellós, en el qual hem après i hem gaudit molt, per bé que mai no hem perdut de vista els nostres orígens. Per aquest motiu encara conservem el pis de l'àvia a Barcelona, on hem situat l'Espai Il·lusió o, com ens agrada anomenar-lo, el nostre I+D, en el qual cada dia sumem il·lusió i diversió a la cuina.
A Torres a la cuina volem recuperar el plaer de cuinar, per això l'índex del llibre és també una declaració de principis:
El fons és la base, la base és el fonsLa nostra cuina comença amb uns bons brous, per això cal donar-los la importància i la cura que mereixen.
Cuina de recordsLes olors i els sabors de la infantesa, els viatges arreu del món i la nostra experiència amb alguns dels gran mestres... Aquí hi caben tots els records que ens alimenten dia rere dia.
Más libros de Torres, Sergio
-
ÚLTIMOS EJEMPLARES
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COME BIEN, NO HAGAS DIETA
TORRES, SERGIO21,90€ IVA INCLUIDO
-
NO DISPONIBLE
Pronóstico de la úlcera aórtica en la evolución del hematoma intramural aórtico
MORAL TORRES, SERGIO5,20€ IVA INCLUIDO
Más información del libro
TORRES A LA CUINA
- Editorial:
- ROSA DELS VENTS
- Fecha Publicación:
- 01/03/2016
- Formato:
- Normal tapa blanda (libros)
- ISBN:
978-84-16430-21-5
- EAN:
9788416430215
- Nº páginas:
- 224
- Colección:
- DIVULGACIO
- Lengua:
- CATALAN
- Alto:
- 24 mm
- Ancho:
- 20 mm
- Sección:
- GASTRONOMÍA
- Sub-Sección:
- Cocineros y Recetas
Torres, Sergio
La nostra afició per la cuina va començar quan teníem
vuit anys, i tot ho devem a la nostra àvia Catalina. Gràcies a ella vam descobrir el món de les olors i dels sabors que es perfilava als mercats de la ciutat, que recorríem junts.
Després de formar-nos amb el mestre Josep Lladonosa,
vam iniciar un camí per separat que ens va dur
al cor de les cuines de grans xefs, com ara Jean Louis
Neichel, Pedro Subijana, Alain Ducasse, Santi Santamaria
o Philippe Rochat. Al cap dels anys, i amb l'experiència
adquirida, les nostres trajectòries van tornar a
unir-se per dur a terme projectes a Xàbia, Brasil i Barcelona,
on va arribar l'estrella Michelin l'any 2010.
Ha estat un viatge intens i meravellós, en el qual
hem après i hem gaudit molt, per bé que mai no hem
perdut de vista els nostres orígens. Per aquest motiu
encara conservem el pis de l'àvia a Barcelona, on hem
situat l'Espai Il·lusió o, com ens agrada anomenar-lo, el
nostre I+D, en el qual cada dia sumem il·lusió i diversió
a la cuina.
SERGIO I JAVIER TORRES
Otros libros en GASTRONOMÍA
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA DE 10 CON KARLOS ARGUIÑANO
ARGUIÑANO, KARLOS24,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
MASTERCHEF JUNIOR. HOY COCINAN ELLOS
SHINE21,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
RECETAS CON AIRFRYER REALFOODING
SACRISTÁN, LAURA12,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
LA BIBLIA PARA MINICHEFS DE MASTERCHEF JUNIOR
SHINE21,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
CON GUSTO
ADOLFO CAJAL MARZAL24,00€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
HARRY POTTER. EL LIBRO DE COCINA OFICIAL
WIZARDING WORLD, J.K. ROWLING19,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
LA REVOLUCIÓN DE LA GLUCOSA: EL MÉTODO
INCHAUSPÉ, JESSIE19,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA PRACTICA RIOJANA 85 ANIVERSARIO
GARRIDO, ADELA14,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
Mis recetas con freidora de aire
RODRIGUEZ RODRIGUEZ, PAMELA19,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
DISFRUTA DE LA REPOSTERIA
OBREGON, ALMA20,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
RECETAS DE LAS ABUELAS RIOJANAS
MARISA SANCHEZ - RESTAURANTE ECHAURREN19,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
RECETAS VEGETARIANAS CON FREIDORA DE AIRE
ANDERSON, MICHELLE11,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
DULCE Y SIN AZUCAR
GARCIA-OREA, MARTA21,90€ IVA INCLUIDO