TORRES A LA CUINA

Autor: Torres, Sergio

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

TORRES A LA CUINA

TORRES A LA CUINA

21,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Publicación:
01/03/2016
Colección:
DIVULGACIO
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Sergio i Javier, els germans Torres, ens ensenyen cada dia com preparar receptes originals, saboroses i assequibles en el seu programa de televisió. Aquest llibre recull, per primera vegada, els trucs i consells dels autors per treure el màxim profit dels productes de temporada i obtenir resultats d'alta cuina a l'abast de tothom. La nostra afició a la cuina va …

Sergio i Javier, els germans Torres, ens ensenyen cada dia com preparar receptes originals, saboroses i assequibles en el seu programa de televisió. Aquest llibre recull, per primera vegada, els trucs i consells dels autors per treure el màxim profit dels productes de temporada i obtenir resultats d'alta cuina a l'abast de tothom.

La nostra afició a la cuina va començar quan teníem vuit anys, i tot ho devem a la nostra àvia Catalina. Gràcies a ella vam descobrir el món de les olor i dels sabors que es perfilava als mercats, que recorríem junts.

Després de formar-nos amb el mestre Josep Lladonosa, vam iniciar un camí per separat que ens va dur al cor de les cuines de grans xefs, com ara Jean Louis Neichel, Pedro Subijana, Alain Ducasse, Santi Santamaria o Philippe Rochat. Al cap dels anys, i amb l'experiència adquirida, les nostres trajectòries van tornar a unir-se per dur a terme projectes a Xàbia, Brasil i Barcelona, on va arribar l'estrella Michelin l'any 2010.

Ha estat un viatge intens i meravellós, en el qual hem après i hem gaudit molt, per bé que mai no hem perdut de vista els nostres orígens. Per aquest motiu encara conservem el pis de l'àvia a Barcelona, on hem situat l'Espai Il·lusió o, com ens agrada anomenar-lo, el nostre I+D, en el qual cada dia sumem il·lusió i diversió a la cuina.

A Torres a la cuina volem recuperar el plaer de cuinar, per això l'índex del llibre és també una declaració de principis:

El fons és la base, la base és el fonsLa nostra cuina comença amb uns bons brous, per això cal donar-los la importància i la cura que mereixen.

Cuina de recordsLes olors i els sabors de la infantesa, els viatges arreu del món i la nostra experiència amb alguns dels gran mestres... Aquí hi caben tots els records que ens alimenten dia rere dia.

Leer más

Más libros de Torres, Sergio

Más información del libro

TORRES A LA CUINA

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-16430-21-5
EAN:
9788416430215
Nº páginas:
224
Colección:
DIVULGACIO
Lengua:
CATALAN
Alto:
24 mm
Ancho:
20 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas

La nostra afició per la cuina va començar quan teníem

vuit anys, i tot ho devem a la nostra àvia Catalina. Gràcies a ella vam descobrir el món de les olors i dels sabors que es perfilava als mercats de la ciutat, que recorríem junts.

Després de formar-nos amb el mestre Josep Lladonosa,

vam iniciar un camí per separat que ens va dur

al cor de les cuines de grans xefs, com ara Jean Louis

Neichel, Pedro Subijana, Alain Ducasse, Santi Santamaria

o Philippe Rochat. Al cap dels anys, i amb l'experiència

adquirida, les nostres trajectòries van tornar a

unir-se per dur a terme projectes a Xàbia, Brasil i Barcelona,

on va arribar l'estrella Michelin l'any 2010.

Ha estat un viatge intens i meravellós, en el qual

hem après i hem gaudit molt, per bé que mai no hem

perdut de vista els nostres orígens. Per aquest motiu

encara conservem el pis de l'àvia a Barcelona, on hem

situat l'Espai Il·lusió o, com ens agrada anomenar-lo, el

nostre I+D, en el qual cada dia sumem il·lusió i diversió

a la cuina.

SERGIO I JAVIER TORRES

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar