HISTORIA SUBMERGIDA CATALAN

TRETZE JACIMENTS ARQUEOLÒGICS SOTA L'AIGUA

Autor: COSTA I GEMMA SEBARES,GEORGIA

Sección: HISTORIA - Arqueología

HISTORIA SUBMERGIDA CATALAN

HISTORIA SUBMERGIDA CATALAN

17,90€IVA INCLUIDO

Editorial:
ANGLE
Publicación:
01/04/2019
Colección:
INSPIRA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

El fons marí, esquitxat de vaixells enfonsats però inaccessible, ha excitat la imaginació humana al llarg dels segles. No és estrany, doncs, que les llegendes sobre fabulosos tresors submergits ?reals o imaginats? siguin habituals en totes les costes del món. L'arqueologia subaquàtica esclata cap a mitjan segle XX, gràcies als avenços tècnics en submarinisme. Geòrgia Costa i Gemma Sebares repassen …

El fons marí, esquitxat de vaixells enfonsats però inaccessible, ha excitat la imaginació humana al llarg dels segles. No és estrany, doncs, que les llegendes sobre fabulosos tresors submergits ?reals o imaginats? siguin habituals en totes les costes del món. L'arqueologia subaquàtica esclata cap a mitjan segle XX, gràcies als avenços tècnics en submarinisme. Geòrgia Costa i Gemma Sebares repassen els grans descobriments subaquàtics a casa nostra: des de la Draga, l'extraordinari poblat neolític al llac de Banyoles, fins al Ciudad de Barcelona, enfonsat davant de Malgrat per un submarí durant la Guerra Civil, passant per barques de pesca, galions o vaixells de mercaderies. Cada excavació subaquàtica ?al Port de la Selva, Deltebre, Empúries, Tarragona, Castelldefels...? ha aportat llum a un tros de la nostra història, amb la recuperació de peces singulars, sovint molt ben conservades gràcies a la protecció de l'aigua.   "Editat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat"
Leer más

Más información del libro

HISTORIA SUBMERGIDA CATALAN

Editorial:
ANGLE
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-17214-71-5
EAN:
9788417214715
Nº páginas:
192
Colección:
INSPIRA
Lengua:
CATALAN
Alto:
230 mm
Ancho:
145 mm
Sección:
HISTORIA
Sub-Sección:
Arqueología
Geòrgia Costa És llicenciada en Història i té el màster d'Arqueologia Clàssica per la Universitat Rovira i Virgili. Escriu llibres de divulgació i de ficció, com 22 misteris de la història (Montena, 2016) o la saga La Segunda Revolución (Montena, 2017), quan no està passejant turistes per Tarragona. Gemma Sebares És llicenciada en Història i doctora en Quaternari i Prehistòria per la Universitat Rovira i Virgili, i s'ha especialitzat en museografia i socialització de l'arqueologia. Forma part del grup de recerca DIDPATRI de la Universitat de Barcelona, on treballa quan no està passejant turistes per Tarragona.

Otros libros en HISTORIA

También te pueden interesar

Ayuda