CUIDA T

LES CLAUS PER EQUILIBRAR EL COS I TRANSFORMAR LA TEVA SALUT

Autor: VERDAGUER, XEVI

Sección: SALUD - Guías de Salud y Enfermedades

CUIDA T

CUIDA T

17,90€IVA INCLUIDO

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Publicación:
18/09/2019
Colección:
ACTUALITAT
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Xevi Verdaguer, autor de Transforma la teva salut, revela en el seu nou llibre una manera revolucionària d'entendre el funcionament del cos. Un mètode que transformarà la nostra salut i la millorarà radicalment. Sovint sentim molèsties que intentem alleujar amb medicaments: migranyes, dolors crònics, fatiga, dolors menstruals, contractures, ansietat... En Xevi Verdaguer, especialista en PsicoNeuroImmunologia, ens apropa a la visió …

Xevi Verdaguer, autor de Transforma la teva salut, revela en el seu nou llibre una manera revolucionària d'entendre el funcionament del cos. Un mètode que transformarà la nostra salut i la millorarà radicalment.

Sovint sentim molèsties que intentem alleujar amb medicaments: migranyes, dolors crònics, fatiga, dolors menstruals, contractures, ansietat...

En Xevi Verdaguer, especialista en PsicoNeuroImmunologia, ens apropa a la visió de la medicina integrativa i ens mostra què podem fer per solucionar aquestes dolències fàcilment, i alhora ens dona les claus per entendre millor el nostre cos, aprendre a escoltar-lo i convertir-nos així en els protagonistes de la nostra salut.

Aquest llibre ens ofereix els coneixements i consells d'en Xevi Verdaguer de manera senzilla, clara i pràctica per tal que els puguem aplicar al nostre dia a dia. Coneixerem els aliments recomanats i els que hem d'evitar menjar per a cada dolència, aprendrem com combinar-los amb menús equilibrats i com cuinar-los amb receptes saboroses i gens complicades, creades per nutricionistes.

Leer más

Más libros de VERDAGUER, XEVI

Más información del libro

CUIDA T

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-17627-62-1
EAN:
9788417627621
Nº páginas:
320
Colección:
ACTUALITAT
Lengua:
CATALAN
Alto:
236 mm
Ancho:
196 mm
Sección:
SALUD
Sub-Sección:
Guías de Salud y Enfermedades

Xevi Verdaguer és PsicoNeuroInmunòleg (PNL), divulgador científic i fisioterapeuta especialitzat en acupuntura, osteopatia i posturologia integrativa.

La seva visió holística basada en les més recents investigacions científiques l'ha convertit en un professional de primera línia que ha col·laborat amb diverses universitats en màsters i postgraus. És director de l'institut de PNIE Xevi Verdaguer, on ell juntament amb el seu equip multidisciplinari, duen a terme una tasca assistencial i de recerca.

En la seva faceta de divulgador científic ha aparegut en diversos programes de televisió, entre els quals destaca Retrats de TV3. Ofereix xerrades i conferències arreu del país i col·labora amb diferents mitjans escrits i programes de ràdio per divulgar que la nutrició i els hàbits ens poden canviar la vida.

Otros libros en SALUD

También te pueden interesar

Ayuda