CAMINS DAMUNT LES DUNES

Autor: VALLBONA I SALLENT, RAFAEL

Sección: INFANTIL Y JUVENIL - A partir de 13 años

CAMINS DAMUNT LES DUNES

CAMINS DAMUNT LES DUNES

14,90€IVA INCLUIDO

Editorial:
GALERA
Publicación:
01/10/2011
Colección:
NARRATIVA SINGULAR
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Quan L'Eddie Smithee arriba al Marroc troba moltíssim a faltar la seva vida benestant i avorrida de Beverly Hills. Però la seva mare, actriu de telenovel·les, se l'ha endut perquè no estigui sol a casa. Però l'Eddie continua estant sol a l'hotel. Per ell, només ha canviat de presó. Fins que, de sobte, es troba corrent entre carrerons, perseguit per …

Quan L'Eddie Smithee arriba al Marroc troba moltíssim a faltar la seva vida benestant i avorrida de Beverly Hills. Però la seva mare, actriu de telenovel·les, se l'ha endut perquè no estigui sol a casa. Però l'Eddie continua estant sol a l'hotel. Per ell, només ha canviat de presó. Fins que, de sobte, es troba corrent entre carrerons, perseguit per uns malfactors. Un jove marroquí l'ajuda. El que no sap l'Eddie, el noi occidental de casa bona, és que l'Ahmed no només el salva d'uns atracadors de pa sucat amb oli. El salvarà de la seva vida.
Leer más

Más información del libro

CAMINS DAMUNT LES DUNES

Editorial:
GALERA
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-246-3609-8
EAN:
9788424636098
Nº páginas:
0
Colección:
NARRATIVA SINGULAR
Lengua:
CATALAN
Alto:
22 mm
Ancho:
15 mm
Sección:
INFANTIL Y JUVENIL
Sub-Sección:
A partir de 13 años
<b>Rafael Vallbona Sallent </b>(Barcelona, 1960). És periodista, escriptor i guionista de ràdio i TV. Els seus primers reculls poètics tracten d'alguns mites de la modernitat. Ha aplegat alguns dels seus articles a <i>Riure a Barcelona </i>(1990) i fou cap de cultura del diari <i>El Observador</i>. Entre els guions difosos per ràdio, cal assenyalar <i>Beatles si us plau </i>(1986), <i>Qui és, qui era?</i> (1986-1987), <i>Elvis per sempre </i>(1988) i <i>Lletrasset </i>(1989). Dels guions emesos per TVE, destaquen Especial Núria Feliu (1989) i <i>Puçastoc </i>(1989-1990). Autor d'una trentena de llibres, apostà per la narrativa i guanyà el premi de novel·la eròtica La piga, va obtenir el 1997 el premi Columna Jove, el 1998 el de poesia Comas i Maduell, el premi Amat-Piniella de novel·la històrica l'any 2000i el Premi Ramon Muntaner de novel·la juvenil 2001. Col·labora a <i>El Mundo </i>i a <i>El Punt</i>, entre altres mitjans de comunicació, i és professor a la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull.

Otros libros en INFANTIL Y JUVENIL

También te pueden interesar

Ayuda