GRAN DICCIONARI 62 DE LA LLENGUA CATALANA

Autor: LLUIS LOPEZ DEL CASTILLO

Sección: DICCIONARIOS - DICCIONARIOS GRAL

GRAN DICCIONARI 62 DE LA LLENGUA CATALANA

GRAN DICCIONARI 62 DE LA LLENGUA CATALANA

32,50€IVA INCLUIDO

Editorial:
62
Publicación:
28/03/2000
Colección:
DICCIONARI 62 DE LA LLENGUA CATALANA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

El Gran Diccionari 62 de la llengua catalana és una obra singular dins el panorama lexicogràfic català. En primer lloc perquè, pel nombre d’entrades que conté, se situa entre els diccionaris més complets respecte al patrimoni lèxic del català. En segon lloc perquè, a més de les definicions, sempre exposades de manera clara i rigorosa, les diferents accepcions de les …

El Gran Diccionari 62 de la llengua catalana és una obra singular dins el panorama lexicogràfic català. En primer lloc perquè, pel nombre d’entrades que conté, se situa entre els diccionaris més complets respecte al patrimoni lèxic del català. En segon lloc perquè, a més de les definicions, sempre exposades de manera clara i rigorosa, les diferents accepcions de les entrades contenen molts exemples i locucions que ajuden a delimitar-ne l’ús. En tercer lloc perquè, en comtes de privilegiar les rareses de l’idioma i els termes obsolets, que no tenen cap incidènciaen la comunicació quotidiana, reuneix els termes més usuals i necessaris d’avui. I, finalment, perquè recull les principals variants dels diferents estàndards regionals de la llengua catalana, i això el fa especialment útil per als usuaris de tot el domini lingüístic. El diccionari va acompanyat d’un apèndix gramatical, sobre fonètica, ortografia i morfologia, tant en la flexió nominal com en la verbal. Lluís López del Castillo, director de la sèrie de diccionaris de la llengua promoguts per Edicions 62, ha publicat diversos assaigs lingüístics i nombroses obres destinades a l’ensenyament del català. És autor del Diccionari català bàsic (1996) i del Diccionari complementaria del català normatiu (1998) – publicats per Edicions 62 – i ha dirigit amb J.M. Cormand el Diccionari Júnior (1995) de gran difusió.
Leer más

Más libros de LLUIS LOPEZ DEL CASTILLO

Más información del libro

GRAN DICCIONARI 62 DE LA LLENGUA CATALANA

Editorial:
62
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-297-4701-0
EAN:
9788429747010
Nº páginas:
0
Colección:
DICCIONARI 62 DE LA LLENGUA CATALANA
Lengua:
CATALAN
Alto:
50 mm
Ancho:
173 mm
Sección:
DICCIONARIOS
Sub-Sección:
DICCIONARIOS GRAL
Víctor Amela, Marc Artigau i Queralt, Jenn Díaz, Martí Gironell, Helena Garcia Melero, Pilar Rahola, Gemma Ruiz, Care Santos, Sílvia Soler i Albert Villaró, de manera desinteressada, han volgut participar-hi cedint els seus relats, les seves paraules, en aquest acte ambiciós de solidaritat i valors per una causa: les malalties infeccioses, com ara l’hepatitis, la sida, la sèpsia, la meningitis, la bronquitis, la pulmonia o la tuberculosi. 

Otros libros en DICCIONARIOS

También te pueden interesar

Ayuda