EL CATALA ESCRIT 2

EL CATALÀ ESCRIT 2. 2º CATALÀ PER A ADULTS. LIBRO DEL ALUMNO. CATALUNYA, ILLES B

Autor: VILA, CARME/HOMS, LAURA

Sección: DICCIONARIOS - Catalán

EL CATALA ESCRIT 2

EL CATALA ESCRIT 2

15,50€IVA INCLUIDO

Editorial:
BARCANOVA
Publicación:
22/09/2018
Colección:
TORNAVEU
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

El català escrit 2, continuació natural d'El català escrit, és una eina indispensable per a adquirir definitivament els coneixements normatius de nivell superior, aclarir posibles vacil·lacions i corregir errors no detectats abans. Hi trobareu: Els procediments que us permetran consolidar el nivel superior de català explicats de forma concisa i distribuïts en aquestes parts: aspectes formals; ortografia; morfología i sintaxi; …

El català escrit 2, continuació natural d'El català escrit, és una eina indispensable per a adquirir definitivament els coneixements normatius de nivell superior, aclarir posibles vacil·lacions i corregir errors no detectats abans. Hi trobareu: Els procediments que us permetran consolidar el nivel superior de català explicats de forma concisa i distribuïts en aquestes parts: aspectes formals; ortografia; morfología i sintaxi; lèxic i semàntica, i aspectes textuals. La resolució dels dubtes més freqüents en aquest nivell. Activitats per a practicar els coneixements adquirits. El solucionari de totes les activitats s'adreça a: Estudiants de batxillerat o adults que assisteixen a clases presencials, estudiants universitaris, llicenciats o graduats, funcionaris públics o opositors que es preparen de manera autodidàctica per a l'examen del nivell C2, qualsevol persona que vol aconseguir un nivell superior de català bé en l'àmbit professional, com ara periodistes o gestors de comunicació social, bé en l'àmbit personal.
Leer más

Más información del libro

EL CATALA ESCRIT 2

Editorial:
BARCANOVA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-489-4701-9
EAN:
9788448947019
Nº páginas:
304
Colección:
TORNAVEU
Lengua:
ESPAÑOL
Alto:
22 mm
Ancho:
16 mm
Sección:
DICCIONARIOS
Sub-Sección:
Catalán
Lloc i data de naixement: Perafita (Osona), 11 de juliol de 1961 Nom i cognoms: Carme Vilà i Comajoan Titulació acadèmica: llicenciada en filologia catalana Lloc de treball: IES del Voltreganès, de les Masies de Voltregà Premis obtinguts: Premi Oms i de Prat (1988), de la Fundació Caixa de Manresa Premi Sanchis Guarner (1990), de la Fundació Jaume I Obres publicades: EL PARLAR DE LA PLANA DE VIC (1989). LA LLENGUA CATALANA COM A SISTEMA (2001).

Otros libros en DICCIONARIOS

También te pueden interesar

Ayuda