QUINES COSES MES EXTRANYES QUE MENGEM A CATALUNYA

Autor: GUIRADO , MANEL

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Regional

QUINES COSES MES EXTRANYES QUE MENGEM A CATALUNYA

QUINES COSES MES EXTRANYES QUE MENGEM A CATALUNYA

16,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
LA MAGRANA
Publicación:
23/05/2013
Colección:
PRACTIC I IL·LUSTRAT
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Temps era temps a casa nostra es menjaven productes deliciosos, però que ?ai? no haurien guanyat cap concurs de bellesa. Potser per allò de menjar pels ulls, han tingut la consideració d'estranys, perquè a alguns primmirats i llepafils ?gent, per què no dir-ho, de poques alegries gastronòmiques? els fan angúnia o simplement no els coneixen. El presumpte progrés i la …

Temps era temps a casa nostra es menjaven productes deliciosos, però que ?ai? no haurien guanyat cap concurs de bellesa. Potser per allò de menjar pels ulls, han tingut la consideració d'estranys, perquè a alguns primmirats i llepafils ?gent, per què no dir-ho, de poques alegries gastronòmiques? els fan angúnia o simplement no els coneixen. El presumpte progrés i la vida moderna els han allunyat de la nostra taula, però n?hi ha que se?n deleixen només de pensar-hi. Parlem de cargols i menuts de bèsties diverses, com peus de porc, pulmons, tripa, cap, fetge, escaldums, sang, galtes, ronyons? I altres productes rars i no tan econòmics propis de la nostra gastronomia més selecta: peus de rata, anques de granota, espardenyes, anguiles, i colomins.
Leer más

Más información del libro

QUINES COSES MES EXTRANYES QUE MENGEM A CATALUNYA

Editorial:
LA MAGRANA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-8264-318-2
EAN:
9788482643182
Nº páginas:
0
Colección:
PRACTIC I IL·LUSTRAT
Lengua:
CATALAN
Alto:
213 mm
Ancho:
140 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Regional
Sóc el Manel Guirado, professor de cuina, sommelier i periodista gastronòmic. Desenvolupo cursos i tallers de tota mena, des d?un sobre cuina japonesa o tast de vins, fins a un de maridatge d?orxata amb festucs. Des de la meva formació com a comunicador em vaig anar apropant perillosament al món de la gastronomia fins a no poder escapar-ne. Avui dia transmeto la meva addicció pel món, ja sigui explicant què és el vi a ESADE o com s?embolica un makisushi a Delishop, o inclús escrivint-ho a EL País, Time Out, Cuina o Delicooks. I ara, tot això és possible també a casa teva, a l?oficina o a la teva empresa.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar