LES POSTRES DE L'AVIA 2.ED

Autor: ESCRIBÁ , ANTONI

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

LES POSTRES DE L'AVIA 2.ED

LES POSTRES DE L'AVIA 2.ED

18,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
LA MAGRANA
Publicación:
11/10/2012
Colección:
PRACTIC I IL·LUSTRAT
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Amb Les postres de l?àvia es recupera un dels receptaris clàssics més populars de la cuina i la pastisseria catalanes. A la primera part hi trobareu totes aquelles receptes de pastissos i dolços de clares arrels catalanes o que el temps, el costum i la gent els ha fet catalans. La resta del llibre són les receptes de Josep Rondissoni, …

Amb Les postres de l?àvia es recupera un dels receptaris clàssics més populars de la cuina i la pastisseria catalanes. A la primera part hi trobareu totes aquelles receptes de pastissos i dolços de clares arrels catalanes o que el temps, el costum i la gent els ha fet catalans. La resta del llibre són les receptes de Josep Rondissoni, un cuiner d?origen suís, deixeble d?Auguste Escoffier, que des del 1921 va ser un conegut professor de cuina a l?Institut de Cultura i Biblioteca Popular de la Dona de Barcelona.
Leer más

Más información del libro

LES POSTRES DE L'AVIA 2.ED

Editorial:
LA MAGRANA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-8264-594-0
EAN:
9788482645940
Nº páginas:
10
Colección:
PRACTIC I IL·LUSTRAT
Lengua:
CATALAN
Alto:
213 mm
Ancho:
140 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar