TU TAMBÉ POTS

PREPARA'T AMB ELS MILLORS

Autor: SANUY, JORDI

Sección: DEPORTES - Otros libros de Deporte

TU TAMBÉ POTS

TU TAMBÉ POTS

19,00€IVA INCLUIDO

Editorial:
VIENA
Publicación:
04/03/2013
Colección:
FORA DE COL·LECCIÓ
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Aquest llibre descobreix la fórmula de l'èxit dels millors esportistes catalans del moment. Revela, en entrevistes personals, els detalls que no solen tractar en les rodes de premsa, com ara quines són les claus del bon rendiment, què cal fer per prevenir lesions, com evitar refugiar-se a les excuses, fins a quin punt l'alimentació i el descans són determinants en …

Aquest llibre descobreix la fórmula de l'èxit dels millors esportistes catalans del moment. Revela, en entrevistes personals, els detalls que no solen tractar en les rodes de premsa, com ara quines són les claus del bon rendiment, què cal fer per prevenir lesions, com evitar refugiar-se a les excuses, fins a quin punt l'alimentació i el descans són determinants en el seu rendiment, com potencien al màxim les seves capacitats innates i com treballen per superar el que sembla que són els seus límits... Els autors entrevisten 18 esportistes d'elit, carismàtics i molt estimats pel públic, que han aconseguit els màxims resultats en les seves disciplines.
Leer más

Más información del libro

TU TAMBÉ POTS

Editorial:
VIENA
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-8330-720-5
EAN:
9788483307205
Nº páginas:
0
Colección:
FORA DE COL·LECCIÓ
Lengua:
CATALAN
Alto:
235 mm
Ancho:
155 mm
Sección:
DEPORTES
Sub-Sección:
Otros libros de Deporte
JORDI SANUY (Barcelona, 1968) és llicenciat en Periodisme i diplomat i màster en Comunicació Audiovisual i Publicitat per la UAB. S'ha dedicat a la informació política, ha estat cap d'Esports de Com Ràdio i cap de premsa del Granollers Esportiu Bàsquet a la Lliga ACB, i és presentador de la secció d'esports a Els Matins de TV3. LLUÍS PUIG (Girona, 1970) ha estat quatre anys president de la Societat Catalanobalear de Fisioteràpia. Actualment és professor col·laborador de la Fundació Unviersitària del Bages i de la Universitat Internacional de Catalunya, i treballa com a fisioterapeuta a l'Hospital de l'Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet. Va col·laborar a Els Matins de TV3 i actualment té secció pròpia al programa Tot és possible de RAC 1. A Viena Edicions ha publicat El fisioterapeuta a casa (2010) i Els secrets del fisioterapeuta (2012).

Otros libros en DEPORTES

También te pueden interesar

Ayuda