CICLOTURISME PER CATALUNYA

ITINERARIS EN BICICLETA

Autor: SANS I RAVELLAT, CARLES

Sección: DEPORTES - Ciclismo

CICLOTURISME PER CATALUNYA

CICLOTURISME PER CATALUNYA

19,60€IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/03/2013
Colección:
AZIMUT
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

El cicloturisme ha esdevingut en aquests darrers anys una activitat esportiva cada cop amb més adeptes. Catalunya disposa d’una important infraestructura de carreteres per poder practicar aquesta activitat. Però a vegades aquesta pràctica esportiva es pot convertir en perillosa per la gran densitat de trànsit, sobretot a l’entorn de les grans zones urbanes. La guia que teniu a les vostres …

El cicloturisme ha esdevingut en aquests darrers anys una activitat esportiva cada cop amb més adeptes. Catalunya disposa d’una important infraestructura de carreteres per poder practicar aquesta activitat. Però a vegades aquesta pràctica esportiva es pot convertir en perillosa per la gran densitat de trànsit, sobretot a l’entorn de les grans zones urbanes. La guia que teniu a les vostres mans està pensada per descobrir una xarxa de carreteres locals i camins rurals asfaltats que ens permetran pedalejar amb tranquil·litat i poder gaudir de la natura. A més, la guia us convida a descobrir una sèrie de racons desconeguts de Catalunya sempre a cop de pedal.

Leer más

Más información del libro

CICLOTURISME PER CATALUNYA

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-9034-047-9
EAN:
9788490340479
Nº páginas:
0
Colección:
AZIMUT
Lengua:
CATALAN
Alto:
225 mm
Ancho:
120 mm
Sección:
DEPORTES
Sub-Sección:
Ciclismo
Carles Sans i Ravellat va néixer a Sabadell el 1953. Doctor enginyer industrial per la UPC i diplomat per l'IESE, és gran aficionat a la pràctica dels esports. Va iniciar-se a l'atletisme, després al futbol sala i al trial. Des de fa més de trenta anys va canviar la moto per la bicicleta de muntanya i la de carretera. La pràctica de la bicicleta de carretera l'ha portat a la recerca d'itineraris on es pugui pedalejar i evitar les carreteres perilloses amb molt de trànsit. És autor del llibre En BTT per Sant Llorenç del Munt, l'Obac i Montserrat (2000), coautor d'El Vallès Occidental i Oriental en BTT (2006), i ha participat en la descripció d'itineraris en els llibres Racons. Temps d'aventura (2007 i 2008).

Otros libros en DEPORTES

También te pueden interesar

Ayuda