EL REBOST
ADOBS, CONSERVES, CONFITURES I LICORS
Autor: LLOPART PUIGPELAT, DOLORS
Sección: GASTRONOMÍA - Congelados, Conservas y Mermeladas
EL REBOST
14,90€ IVA INCLUIDO
- Editorial:
- COSSETANIA
- Publicación:
- 01/03/2014
- Colección:
- Altres cuina
- Ver ficha completa
NO DISPONIBLE
Sinopsis
_El rebost_ és el primer llibre en català dedicat exclusivament a l'art de la conservació dels aliments. Després d'uns capítols d'entrada on se n'explica la història, els diferents procediments i tot allò que cal saber per a preparar correctament una conserva, el llibre es divideix en vuit grans apartats: les hortalisses, la fruita, les olives, els bolets, els derivats del …
Más libros de LLOPART PUIGPELAT, DOLORS
Más información del libro
EL REBOST
- Editorial:
- COSSETANIA
- Fecha Publicación:
- 01/03/2014
- Formato:
- Normal tapa blanda (libros)
- ISBN:
978-84-9034-217-6
- EAN:
9788490342176
- Nº páginas:
- 250
- Colección:
- Altres cuina
- Lengua:
- CATALAN
- Alto:
- 16 mm
- Ancho:
- 165 mm
- Sección:
- GASTRONOMÍA
- Sub-Sección:
- Congelados, Conservas y Mermeladas
LLOPART PUIGPELAT, DOLORS
Dolors Llopart neix a Barcelona l'any 1947. De formació inicialment autodidacta, de 1970 a 1973 i de 1982 a 1984 estudia sociologia i etnologia a la Universitat Paul Valéry, de Montpeller, on obté la «maîtrise» en etnologia amb un treball sobre la cuina de festa al barri barceloní de Gràcia. El 1977 comença a treballar al Museu Etnològic de Barcelona i el 1980 passa al Museu d'Arts, Indústries i Tradicions Populars. És membre de l'Associació Catalana de Sociologia i de l'Institut Català d'Antropologia, així com de l'International Council of Museums i de l'American Anthropological Society. Ha impartit cursos de museologia i museografia etnogràfiques, i ha publicat articles sobre temes relacionats amb la festa, sobre museus locals i comarcals, i sobre teoria museològica. En els seus estudis etnogràfics s'ha interessat especialment pels aspectes relacionats amb la vida quotidiana, la llar i l'alimentació. D'aquest interès, n'és fruit, en bona part, el llibre que teniu a les mans.Otros libros en GASTRONOMÍA
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA DE 10 CON KARLOS ARGUIÑANO
ARGUIÑANO, KARLOS24,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
MASTERCHEF JUNIOR. HOY COCINAN ELLOS
SHINE21,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
RECETAS CON AIRFRYER REALFOODING
SACRISTÁN, LAURA12,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
LA BIBLIA PARA MINICHEFS DE MASTERCHEF JUNIOR
SHINE21,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
CON GUSTO
ADOLFO CAJAL MARZAL24,00€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
HARRY POTTER. EL LIBRO DE COCINA OFICIAL
WIZARDING WORLD, J.K. ROWLING19,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
LA REVOLUCIÓN DE LA GLUCOSA: EL MÉTODO
INCHAUSPÉ, JESSIE19,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA PRACTICA RIOJANA 85 ANIVERSARIO
GARRIDO, ADELA14,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
Mis recetas con freidora de aire
RODRIGUEZ RODRIGUEZ, PAMELA19,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
DISFRUTA DE LA REPOSTERIA
OBREGON, ALMA20,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
RECETAS DE LAS ABUELAS RIOJANAS
MARISA SANCHEZ - RESTAURANTE ECHAURREN19,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
RECETAS VEGETARIANAS CON FREIDORA DE AIRE
ANDERSON, MICHELLE11,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
DULCE Y SIN AZUCAR
GARCIA-OREA, MARTA21,90€ IVA INCLUIDO