TAPIAS VARIADES

LES RECEPTES DELS OIENTS D'EL SUPLEMENT DE CATALUNYA RÀDIO

Autor: TAPIAS, PERE

Sección: GASTRONOMÍA - Pinchos y Tapas

TAPIAS VARIADES

TAPIAS VARIADES

14,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/03/2014
Colección:
ESCUDELLA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

En Pere Tapias cuina el Tapias variades des de fa divuit anys. Cada dissabte i cada diumenge el podeu escoltar dins del programa El suplement, de Catalunya Ràdio, magazín líder dâ??audiÿncia a Catalunya que condueix la Sílvia Cóppulo amb tot el temps del món per parlar de les coses que més interessen i per escoltar aquelles persones que tenen coses …

En Pere Tapias cuina el Tapias variades des de fa divuit anys. Cada dissabte i cada diumenge el podeu escoltar dins del programa El suplement, de Catalunya Ràdio, magazín líder dâ??audiÿncia a Catalunya que condueix la Sílvia Cóppulo amb tot el temps del món per parlar de les coses que més interessen i per escoltar aquelles persones que tenen coses per dir. El llibre que teniu a les mans és un recull de vuitanta- cinc de les receptes de sopes, salses, verdura, hortalisses, pasta, arròs, ous, carn, peix, postres i fruita que han anat proporcionant els oients en el decurs dels programes. A les seves pàgines hi trobareu com cuinar des dâ??una sopa de fesols fins a uns xampinyons farcits o uns cards amb cloìsses.
Leer más

Más información del libro

TAPIAS VARIADES

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-223-7
EAN:
9788490342237
Nº páginas:
0
Colección:
ESCUDELLA
Lengua:
CATALAN
Alto:
160 mm
Ancho:
150 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Pinchos y Tapas
Pere Tapias va néixer a Vilanova i la Geltrú el 19 de maig de 1946. Quan tenia divuit anys, va compondre les primeres cançons al Centre Catòlic de Vilanova, i el 1969 enregistrà el seu primer disc senzill, amb les cançons La Tia Maria i El Progressista. És llicenciat en Dret. Durant els anys setanta combinà la professió d'advocat amb els seus recitals de cançó per tot Catalunya. El 1982 començà a treballar a TVE Sant Cugat fent el programa Què vol veure (1983-1988) i programes de cuina a Ràdio 4: Afamats o La Factoria. A partir de l'any 1985 només es dedica a la cuina i els mitjans de comunicació escrits i audiovisuals. L'any 1993 va entrar a Catalunya Ràdio, amb el seu programa "Tàpias variades". I, a partir de l'any 1996, condueix Cuina i gastronomia. Col·labora al diari Avui, i l'any 2004 encetà una sèrie de programes per a les televisions locals de Catalunya amb el títol Tapias a la carta. Ha publicat 7 LP, amb un total de 85 cançons, amb una barreja de crònica, sàtira i tendresa. És l'autor de llibres de temàtica diversa. De gastronomia: Cuina, barques i fogons; El plaer d'aprimar-se; Cuines de Vilanova. D'assaig i poesia: Cap enllà navegarem, Restaurants de la Costa Daurada. Des de l'any 2001 és Defensor de la Ciutadania de la Ciutat de Vilanova i la Geltrú.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar