100 COSES QUE CAL SABER DELS VINS

Autor: GARCIA PETIT, ANGEL

Sección: EL VINO - EL VINO GRAL

100 COSES QUE CAL SABER DELS VINS

100 COSES QUE CAL SABER DELS VINS

14,20€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/10/2014
Colección:
DE 100 EN 100
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

Malgrat que fa més de 2.000 anys que el vi forma part dels àpats i les festes de la Mediterrània, fa poc més d'un quart de segle que som conscients que és també un element de la nostra cultura, a més de ser-ho de la nostra gastronomia. Aquest llibre vol apropar el vi a les persones i donar una visió …

Malgrat que fa més de 2.000 anys que el vi forma part dels àpats i les festes de la Mediterrània, fa poc més d'un quart de segle que som conscients que és també un element de la nostra cultura, a més de ser-ho de la nostra gastronomia. Aquest llibre vol apropar el vi a les persones i donar una visió oberta, entenedora i desmitificadora del món del vi, que ens permeti conèixer una mica més les particularitats d'aquest company mil·lenari d'aventures alimentàries i gaudir-ne saludablement.
Leer más

Más libros de GARCIA PETIT, ANGEL

Más información del libro

100 COSES QUE CAL SABER DELS VINS

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-244-2
EAN:
9788490342442
Nº páginas:
192
Colección:
DE 100 EN 100
Lengua:
CATALAN
Alto:
23 mm
Ancho:
16 mm
Sección:
EL VINO
Sub-Sección:
EL VINO GRAL
Àngel Garcia Petit va néixer a Barcelona el 1954. És llicenciat en Farmàcia per la Universitat de Barcelona, i en Enologia per la URV de Tarragona. Ha treballat en activitats relacionades amb la sanitat, la docència i l'enologia. Actualment és professor de Viticultura i Enologia al Curs d'Especialització de Sommeliers de l'ESHIT Sant Ignasi de Barcelona, comentarista enològic de la revista Cuina, responsable enològic de l'empresa d'enoturisme Viemocions i assessora un celler del Baix Empordà.

Otros libros en EL VINO

También te pueden interesar

Ayuda